Paling 13e op de QubicaAMF World Cup

vrijdag 22 november 2019

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Mooi resultaat
Een dertiende plek is voor de 22-jarige Paling natuurlijk een mooi resultaat. Met alleen ervaring op jeugdevenementen op zak is het een prachtige ervaring om met nog eens 8 games met de beste 24 dames op de baan te staan. "Ik baal wel van mijn spares, die had ik nog niet echt onder controle vandaag. Maar ik denk dat ik wel tevreden mag zijn", zo blikt Paling kort na haar serie terug op wat voor haar de laatste games van deze World Cup waren.

Paling begon goed en mede dankzij haar high game van 264 stond ze even op de 11e plek. Was er dan toch een stunt in de maak? Nee, daarvoor duurde het event te lang. Of te kort, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook: Paling kan inderdaad trots zijn op haar prestatie.

Klik hier voor de volledige stand van zaken bij de dames: www.qubicaamf.com

De beste 8 heren en beste 8 dames die gaan strijden om de World Cup zijn bekend. Die beslissing valt zaterdag. Zondag is er dan alweer een eind gekomen aan het avontuur en vliegen Paling, Michell Stinissen en coach Ron van den Bogaard terug naar Amsterdam, waar zij maandagochtend vroeg landen.

We wensen het team alvast een voorspoedige en veilige terugreis!

Foto: De top 24 dames, met Lindsey Paling gehurkt uiterst links (© QubicaAMF, klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Vanaf 19 mei mogelijk weer binnensport toegestaan

Dinsdag 11 mei heeft het kabinet aangekondigd dat stap 2 van het openingsplan per woensdag 19 mei ingaat, mits de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen. Dat betekent dat na lange tijd de binnensportlocaties weer open mogen, met maximaal dertig personen per ruimte.

Integratie bowlers met een auditieve beperking bij de NBF

De NBF wil er zijn voor alle bowlers. Daarom werken we al enkele jaren samen met de KNDSB en werken we inmiddels toe aan de volgende stap, dat per 1 september alle verenigingen en leden die bij de KNDSB waren aangesloten, aansluiten bij de NBF.

Ook World Bowling stelt diverse evenementen uit

In navolging van de Europese kampioenschappen in 2020, zijn nu ook diverse grote internationale evenementen uitgesteld. Het biedt Team NL Bowling de kans zich na de EK's goed voor te kunnen bereiden op nieuwe evenementen.

Verslag online verenigingsoverleg 13 juli

Dinsdag 13 juli organiseerden we een nieuw online verenigingsoverleg, dat sinds dit seizoen iedere 6 weken plaatsvindt. Bestuursleden van 20 verenigingen gingen met elkaar en met bestuurders en bureaumedewerkers van de NBF in gesprek.