Opleidingsaanbod 2022-2023 online

donderdag 18 augustus 2022

In seizoen 2022-2023 organiseren we weer diverse opleidingen voor onze leden. Zo kun je komend seizoen een opleiding volgen tot trainer of wedstrijdleider. 

De rollen van trainer en wedstrijdleider zijn twee belangrijke voor de (toekomst van de) bowlingsport. Trainers zorgen ervoor dat bowlers beter worden en uitgedaagd blijven, waardoor zij plezier blijven behouden in de sport. Wedstrijdleiders zorgen voor goede sfeer en organisatie van toernooien en leagues, wat ook een enorme bijdrage levert aan het spelplezier van onze leden.

Wil jij via in de toekomst als trainer of wedstrijdleider jouw bijdrage leveren aan onze sport en daaruit zelf ook veel plezier en ontwikkeling halen? Klik dan hier voor meer informatie over ons opleidingsaanbod en de verschillende informatiebrochures.

De opleidingen gaan in oktober van start, dus wacht niet te lang met je inschrijving.

Misschien ook interessant...

9 april: Bijscholing trainers en clinic i.s.m. OCB EBF Nederlands trainingscentrum

Zaterdag 9 april organiseren we een bijscholing voor trainers met een NBF/EBF Level I, II of III diploma. Tegelijkertijd organiseert trainer Ben van Spronsen een clinic voor bowlers. Dit doet hij samen met o.a. Daria Pajak, Poolse sterspeler die o.a. uitkomt in de PWBA.

9 cursisten ronden trainersopleiding af

Zaterdag 19 februari is onze Level I opleiding afgerond. In Olround Bowling Veenendaal ontvingen alle 9 cursisten de opleiding succesvol afgerond en hun bewijs van deelname ontvangen. 

12 leden opgeleid tot Basisbegeleider

Zaterdag 29 oktober is in Veenendaal de nieuwe trainersopleiding van start gegaan. Onderdeel van deze opleiding is de eendaagse cursus tot Basisbegeleider. Deze cursus vormt de start voor leden die onze level 1 opleiding willen volgen, maar het is ook mogelijk om alleen de eendaagse cursus te volgen.

Cursisten ronden trainersopleiding Level I af

Zaterdag 4 februari vond de laatste cursusdag plaats van onze trainersopleiding op Level I. Bij Olround Bowling Veenendaal, waar we alle cursusdagen heel prettig verbleven, ronden de zeven cursisten de opleiding af. Zij kunnen nu de baan op om alle theorie in de praktijk te brengen binnen hun verenigingen.