Ook senioren hebben NK-titels verdeeld in Eindhoven

zondag 26 juni 2022

Na een prachtige finaledag voor de jeugd op zaterdag, was het zondag de beurt aan de senioren in A- en B-klassen om te strijden om de nationale titels. Ook zij maakten er in Eindhoven een prachtige finaledag van, met aan het eind van de dag acht nieuwe Nederlandse (Doubles) kampioenen! 

Singles Event
De nieuwe kampioenen in het Singles Event zijn:
Dames B-klasse: Geralda Markus-Koudijs
Heren B-klasse: Jay Visser
Dames A-klasse: Daniëlle Booij-Stegman
Heren A-klasse: Bert Breems

Klik hier voor de scores na de zes games halve finales. Klik hier voor de scores in de Stepladder Finales.

Doubles Event
De nieuwe kampioenen in het Doubles Event zijn:
Dames B-klasse: Roelie Langeloo-Van Urk & Judith Weggemans
Heren B-klasse: Stefan Langeloo & Marcel Weggemans
Dames A-klasse: Nancy van Stuivenbergen & Daniëlle Booij-Stegman
Heren A-klasse: Tim Arrachart & Justin de Haan

Klik hier voor de scores na de acht games halve finales. Klik hier voor de scores in de Stepladder Finales.

Meer winnaars
Namens NK-partner Probowl mochten we onder de finalisten weer een bowlingbal verloten, die werd zondag gewonnen door Peer Bressers.

Namens supplier ODIN Sportswear mochten we een gratis shirt weggeven aan de meest constante spelers per klasse in de zes games halve finales. Die werden gewonnen door Daniëlle Booij-Stegman, Geralda Markus-Koudijs, Hans Wagner & Ewald van der Wekken. Zij kunnen met hun coupon gaan shoppen op odinsportswear.com.

Alle wedstrijden en de prijsuitreiking zijn terug te zien via Dutch Bowling TV.

Zondag 3 juli staan de finales van de elite op het programma. Ook deze wedstrijden zijn te volgen via onze website & de live streaming van Dutch Bowling TV.


Misschien ook interessant...

NK 2023 in Hoofddorp succesvol gestart met de NK G-bowlen

Zondag 21 mei zijn de Nederlandse kampioenschappen 2023 van start gegaan met de NK voor alle NBF-leden met een verstandelijke beperking. Uiteindelijk kwamen zondag 112 deelnemers in actie op de 20 banen van Claus Bowling, waarvan 8 deelnemers uiteindelijk de titel wonnen in hun klasse.

NK 2022 van start gegaan met G-bowlers

Zondag 15 mei zijn in Bowling Eindhoven de Nederlandse kampioenschappen 2022 van start gegaan. De leden met een verstandelijke beperking hadden de eer om als eerste in actie te komen, waarbij direct finales gespeeld zijn.

Extra voorrondeserie geopend voor NK 2023 in Hoofddorp

Van 21 mei t/m 9 juli organiseren we de NK 2023 in Claus Bowling Hoofddorp. Omdat het aantal inschrijvingen bij de jeugd en senioren inmiddels de 250 is gepasseerd, is op zaterdag 17 juni een extra serie geopend, waarop leden zich kunnen inschrijven.

Draai warm voor de NK 2023 met de 'Road to Hoofddorp'

De 'Road to Hoofddorp' is een Lanetalk challenge. De Lanetalk app maakt het mogelijk om deel te nemen aan in-app competities, op het moment dat het jou het best uitkomt. Meedoen kan al in 23 centra, verspreid over heel Nederland.