Ook senioren hebben NK-titels verdeeld in Eindhoven

zondag 26 juni 2022

Na een prachtige finaledag voor de jeugd op zaterdag, was het zondag de beurt aan de senioren in A- en B-klassen om te strijden om de nationale titels. Ook zij maakten er in Eindhoven een prachtige finaledag van, met aan het eind van de dag acht nieuwe Nederlandse (Doubles) kampioenen! 

Singles Event
De nieuwe kampioenen in het Singles Event zijn:
Dames B-klasse: Geralda Markus-Koudijs
Heren B-klasse: Jay Visser
Dames A-klasse: Daniëlle Booij-Stegman
Heren A-klasse: Bert Breems

Klik hier voor de scores na de zes games halve finales. Klik hier voor de scores in de Stepladder Finales.

Doubles Event
De nieuwe kampioenen in het Doubles Event zijn:
Dames B-klasse: Roelie Langeloo-Van Urk & Judith Weggemans
Heren B-klasse: Stefan Langeloo & Marcel Weggemans
Dames A-klasse: Nancy van Stuivenbergen & Daniëlle Booij-Stegman
Heren A-klasse: Tim Arrachart & Justin de Haan

Klik hier voor de scores na de acht games halve finales. Klik hier voor de scores in de Stepladder Finales.

Meer winnaars
Namens NK-partner Probowl mochten we onder de finalisten weer een bowlingbal verloten, die werd zondag gewonnen door Peer Bressers.

Namens supplier ODIN Sportswear mochten we een gratis shirt weggeven aan de meest constante spelers per klasse in de zes games halve finales. Die werden gewonnen door Daniëlle Booij-Stegman, Geralda Markus-Koudijs, Hans Wagner & Ewald van der Wekken. Zij kunnen met hun coupon gaan shoppen op odinsportswear.com.

Alle wedstrijden en de prijsuitreiking zijn terug te zien via Dutch Bowling TV.

Zondag 3 juli staan de finales van de elite op het programma. Ook deze wedstrijden zijn te volgen via onze website & de live streaming van Dutch Bowling TV.


Misschien ook interessant...

Video: Clinic voor jeugd in het kader van NK in Eindhoven

Van 15 mei t/m 3 juli organiseren we de NK 2022 in Eindhoven. Dat evenement grijpen we aan om de bowlingsport én de Eindhovense Bowling Verening (EBV) onder de aandacht te brengen van de Eindhovenaren. Dinsdag 31 mei organiseerden we daarom een clinic.

Jeugd verdeelt nationale titels in Eindhoven

Zaterdag 25 juni was het de beurt aan de jeugd om de nationale titels in de Singles & Doubles Events te verdelen. In een warm Bowling Eindhoven zorgden de jongens en meisjes in de U12, U15 en U21 voor spectaculaire finales, wat uiteindelijk 12 nieuwe Nederlandse (Doubles) kampioenen opleverde! 

Nederlandse kampioenen D-bowlen bekend

Zaterdag 4 juni werden de Nederlandse kampioenschappen D-bowlen 2022 gespeeld in Eindhoven. Het was voor het eerst dat deze kampioenschappen onder de vlag van de NBF werden georganiseerd.

Team NL Bowling beleeft waanzinnige dag op WK U21

"Ja, het was wel een achtbaan vandaag", aldus coach Jord van Weeren. Een begrijpelijke reactie nadat Mathijs Beverdam & Vincent Vluggen tijdens de WK U21 in Zweden de halve finales van de Doubles nèt misgelopen zijn en het team zich een paar uur later als tweede heeft geplaatst voor de volgende ronde!