Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

dinsdag 26 januari 2021

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor deze specifieke doelgroep.

Normaliter ligt de focus voor deze doelgroep nu op de voorbereiding op de Nederlandse kampioenschappen en/of Special Olympics Nationale Spelen. Het is zeer twijfelachtig of de Nederlandse kampioenschappen in de bekende opzet nog georganiseerd kunnen worden dit seizoen. Waarover we in gesprek willen, zijn o.a. eventuele alternatieven op het moment dat de centra weer open gaan. Daarnaast spelen er bij deze doelgroep extra uitdagingen, waarom het goed is om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Alle betrokken begeleiders hebben van ons een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op maandagavond 1 februari. Geen mail ontvangen? Dan heeft dat mogelijk te maken met de problemen die wij momenteel ervaren met uitgaande e-mail (zie ook dit bericht) en dan vragen we je om direct contact met ons op te nemen via jjvandersar@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Blankenzee en Van Weeren gaan de strijd aan tijdens de ECC 2019

In Ankara, de hoofdstad van Turkije, beginnen woensdag 23 oktober de European Championships of Champions. Namens Team NL Bowling komen Denise Blankenzee en Jord van Weeren in actie. Zij zijn maandag 21 oktober in Ankara aangekomen.

Koning/Van der Veen en Van Hensbergen/Groen winnen NK 50+ Dubbel titels

Zondag 21 mei werden de finales gespeeld van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel. In Franky's Leiderdorp werden twee titels vergeven: De NK 50+ Dubbel scratch titel en de NK 50+ Dubbel handicap titel.

Nieuw online voorzittersoverleg op maandag 7 december

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.

WK Masters: Oranje leeuwen bijten van zich af, beloning blijft uit

De WK Masters. voor bowlers van 50 jaar of ouder, zitten erop. Nederland kwam gedurende de week steeds beter op stoom, maar kwam helaas net te kort voor de ultieme beloning voor het harde werken in de vorm van een medaille.