ODIN Sportswear nieuwe partner Nederlandse Bowling Federatie

donderdag 18 maart 2021

De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.

De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.

Bowlingsport partner
Met ODIN Sportswear heeft de NBF een partner gevonden die haar oorsprong kent in de bowlingsport. En dat heeft betekenis, vindt NBF-bureaumanager Jan Jaap van der Sar: “Ja, we zijn altijd extra verheugd om met partijen te kunnen samenwerken die voornamelijk actief zijn binnen de bowlingsport. In Nederland zijn we een relatief kleine sport die door het coronavirus ook nog eens enorm op de proef gesteld wordt. Juist nu is het belangrijk om elkaar binnen de bowlingsport en -brance te versterken. Daar draagt ook deze samenwerking aan bij!”

Mooie mijlpaal
Marco de Bruijn is samen met Robert Geven de drijvende kracht achter ODIN Sportswear. Beiden zijn al jaren actief in de bowlingsport als fanatieke spelers, proshop eigenaar en toernooi directeur. De Bruijn omschrijft deze samenwerking als een mooie mijlpaal voor het nog jonge bedrijf: “Voor ODIN is het een mooie stap om met de NBF samen te werken. We hopen zo een bijdrage te kunnen leveren aan veel mooie prestaties van Team NL Bowling. Onze slogan is niet voor niets: Feel good, perform better!”

Het mes snijdt daarnaast volgens Van der Sar aan meerdere kanten: “We verwachten met deze samenwerking ook onze aangesloten verenigingen en hun kaderleden te kunnen bedienen bij het dragen van hoogwaardige bowlingkleding. ODIN maakt custom bowlingkleding, dus vrijwel alle wensen qua kleuren, teksten en logo's kunnen verwerkt worden. Tegen een scherpe prijs.”

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden naar wat ODIN Sportswear voor jou(w vereniging) kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op www.odinsportswear.com en houdt ook ons tabloid Bowlen.nl in de gaten van komende april. Hierin vind je direct een mooi actie vanuit onze nieuwe partner.Foto: Jan Jaap van der Sar (links) en Marco de Bruijn, beiden zichtbaar tevreden met deze nieuwe samenwerking.

Misschien ook interessant...

Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

Eerste nationale titels van het seizoen verdeeld in Tilburg

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap zijn de eerste nationale titels van dit seizoen verdeeld. Linda van Kerckhove, Cathrien Bosch - Nikkels, Ria Duivenvoorden, Nico van Zuilen, Jan Passies en Leo Smit wonnen allen NK-goud!

Vincent Vluggen wint Bowl for Fun Youth Open

Zondag 9 oktober werden de finales gespeeld van de eerste editie van het Bowl for Fun Youth Open in Langen, Duitsland. Het toernooi maakt onderdeel uit van de Youth Euro Trophy, de Europese tour voor jeugd en jong senioren.

Update NBF evenementen

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.