NTL's, Nog verre van beslist

woensdag 27 maart 2024

Zondag 24 maart was voor een enkele league de laatste speeldag van het NTL seizoen maar bij het overgrote merendeel wordt het kampioenschap, door de dubbele punten, tijdens de play-off's pas op de laatste speeldag bepaald.

Tijdens Playoff speeldagen zijn er maar liefst 60 punten te winnen. Het is dus bijna nergens al beslist!

Eredivisie: Bowling Nieuwegein is nog steeds de trotse koploper met nu 17 punten voorsprong op de nieuwe nr.2 Team Bowltech. De nr. 3 ValckeBowling/TilburgDolphins volgt op 28 punten.

1e Divisie A: Ook bij deze league hebben de dubbel punten voor een nieuwe rangschikking gezorgd. Team Garage33/Stadsherberg/Ducdalf is nog steeds de koploper maar Franky's UFC 2.0 is van de 4e plaats opgerukt naar de 2e plaats en is Bos Incasso / ABC Assen nu de nieuwe nummer 3.

1e Divisie B: Ook in deze league is het zeer spannend. RA Rijschool Aloys staat nu op de 1e plaats met maar 2 punten voorsprong op Tilburg Dolphins 2. Die wordt op zijn beurt weer gevolgd door Vippies met slechts 13 punten minder.

2e Divisie A: Team Bowling P-H Medemblik kan het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. Zij hebben maar liefst 33,5 punten voorsprong op Energie Soleil en maar liefst 48 punten voorsprong op Team Carriere.

2e Divisie B: In deze league heeft R. van den Brinkbouw de koppositie gepakt en heeft nu 21 punten voorsprong op Wout Installatietechniek. Het team Bowl & Fun staat op de 3e plaats en heeft nu 28 punten minder dan de huidige nr. 1.

2e Divisie C: De 1e playoff dag heeft in deze league geen veranderingen teweeg gebracht in de standenlijst. Team Westland is nog steeds de nr. 1 met op slechts 6 punten gevolgd door Glas- en Gevelreiniging Snijders. Ook het team op de derde plaats , Bowling Dordrecht, heeft nog zeker kampioenaspiraties. Zij komen maar 16,5 punt tekort.

2e Divisie D: Ook in deze league is de volgorde onveranderd. Total Print BV heeft nu 13,5 punt voorsprong op De Vijf J's. Het team Boxcomplex volgt op 19,5 punt.

3e Divisie A: Deze league bestaat uit 6 teams en voor deze league betekende 24 maart de laatste speeldag van het seizoen. Onze felicitaties gaan uit naar het kampioensteam TaxiBusAmsterdam. Zij behaalden 145 punten en verwezen daarmee met 5,5 punt het team Changing Experience naar de 2e plaats. De 3e plaats bleek met 127 punten een prooi voor het team Knijn 2.

3e Divisie B: Deze league heeft nog twee speeldagen tegoed om heel veel punten binnen te slepen. Op dit moment staan the Young Ones de 1 gevolgd door Dezztiny en Lime Crime.

3e Divisie C: Ook voor deze league was 24 maart de laatste speeldag. Met 16,5 punt voorsprong ging de kampioensbokaal naar FireBallz. Het team Bowling 's-Heerenberg wist de 2e plaats te bemachtigen en de 3e plaats werd opgeeist door BV Nijmegen.

3e Divisie D: Ook deze league heeft nog twee speeldagen tegoed en ook hier is alles nog onbeslist. Op de 1e plaatst staan nu De Petoeters gevolgd door Bowling de Krimpenhof en BV Middelharnis.

3e Divisie E: In deze league is KUK Economic Consulting Ltd met stip gestegen naar de 1e plaats. Zij hebben nu 22 punten voorsprong op LesGO Verkeersscholen en 25,5 punt voorsprong op Kit D-Zine.

Op 28 april zal bijna alles worden beslist. Wie kan het beste de zenuwen bedwingen?

Klik hier voor de standen van alle teams.

Misschien ook interessant...