NTL speeldag 3 staat in de boeken

dinsdag 22 november 2022

Zondag 20 november is de derde speeldag van dit NTL-seizoen gespeeld. Het betekende tevens de laatste speeldag van dit kalenderjaar, de volgende NTL-speeldag staat gepland op zondag 22 januari in het nieuwe jaar.

Eredivisie
De 8 Eredivisieteams verzamelden zondag in Bowling De Zedde te Volendam. De speeldag werd gewonnen door Team Bowltech, dat 20 punten verzamelden. Daarmee zijn ze koploper Bowling Nieuwegein tot op 1 punt genaderd. De koploper pakte zondag 17 punten. Op gepaste afstand volgt de kampioen van vorig seizoen: Valcke Bowling / Tilburg Dolphins. Het gat van 7 punten met koploper Bowling Nieuwegein is er echter niet één om over te wanhopen. Na drie speeldagen lijken Bowling Arnhem, Bowleasy Heerlen en 't Witte Hoes te gaan strijden om plek 4. Promovendi Dollie's Bowling en Breddels Architecten hebben het tot op heden nog lastig en staan onderaan in de league. Klik hier voor de volledige stand van zaken in de NTL Eredivisie.

1e divisies
In 1e divisie A gaat A&V Bouw Zoetermeer ruim aan de leiding. Ze hebben nu al een voorsprong van 15 punten op Knijn team 1, al is het natuurlijk nog veel te vroeg in het seizoen om al te spreken over eventuele kampioenschappen. In de 1e divisie B gaan Woonboulevard Cornelisland aan de leiding met 50 punten. Proshop Erik Deen volgt op 44 punten.

2e divisies
Met de meeste punten na drie speeldagen, 60 in totaal, gaat KBK Bouwgroep aan de leiding in de 2e divisie A. De 2e divisie B kent momenteel twee koplopers: Zowel Bowling Dordrecht als Hego Gewoon Schoon / Maaspoort heeft 50 punten. In de 2e divisie C gaat 't Witte Hoes 2 Rijssen aan de leiding en De Vijf J's gaan aan de leiding in de 2e divisie D.

3e divisies
In de 3e divisie A gaat GrandCafé Hofplein Leiderdorp aan de leiding. Forma is dankzij 21 punten op de afgelopen speeldag in de 3e divisie B van plek 3 geklommen naar de koppositie. In de 3e divisie C is het Oosterberg die stuivertje heeft gewisseld met Bowling De Krimpenhof. Een punt achterstand is omgedraaid tot een punt voorsprong.

Klik hier voor een overzicht van de leagues, gemiddelden per lid en per team en statistieken per game en per serie.

We wensen alle teams een prettige winterstop toe en kijken uit naar het vervolg van de NTL in januari.


Misschien ook interessant...