NTL-speeldag 1e Divisie A afgerond, zondag staat speeldag 4 op het programma

maandag 8 januari 2024

Zondag 7 januari is de tweede speeldag in de 1e Divisie A afgerond. Helaas kon de speeldag eerder dit seizoen na twee games geen doorgang vinden. De divisie is nu 'bij' met de rest van de Nationale Trio Leagues (NTL), waarvoor a.s. zondag de vierde speeldag van het seizoen op het programma staat.

1e Divisie A
In Assen kwamen de teams in de 1e Divisie A bij elkaar om de speeldag af te ronden. Hekkensluiter Bowling Menken Hybrids deed goede zaken met de dagzege en klom door de 25 behaalde punten van de laatste plaats naar plek 6. Garage33/Stadsherberg/Ducdalf pakte 23 punten steeg zo van plek 3 naar plek 1. Koploper Franky's UFC 2.0 kende een mindere dag en zakte naar de tweede plek. Breddels Architecten staat voorlopig derde, met een halve punt meer dan Hallo, ICT.

NBF D-bowlen
Ook de teams in de NTL D-bowlen kwamen dit weekend alweer in actie. Dit zijn de NTL voor onze dove en slechthorende leden. In de Hoofdklasse, 1e en 2e klassen stond voor hen de derde speeldag op het programma in Eindhoven. In de Hoofdklasse verstevigde ADSV BC Amstelstad 1 de koppositie. Het team heeft nu een voorsprong van tien punten op DSV Almere 1. BC Het Zuiden 1 staat derde.

Klik hier voor de volledige stand van zaken in deze en alle andere leagues.

 

Misschien ook interessant...