Nog een maand tot de NK Bowlen 2020

dinsdag 28 juli 2020

We kijken er enorm naar uit om alsnog een NK te kunnen spelen dit jaar in Zoetermeer, Warmond en Nieuwegein. De inschrijvingen druppelen inmiddels binnen. Zien we jou ook op de NK terug? Klik op lees meer voor meer informatie en de inschrijving.

Misschien ook interessant...

Nederlands team klaar voor EK 50+ in Oostenrijk

De voorbereidingen zitten erop, zondag beginnen de Europese kampioenschappen 50+ in Wenen. Voor de eerste keer in een nieuwe opzet, met Nederland vertegenwoordigd door vier dames en vier heren.

Verslag online verenigingsoverleg 13 juli

Dinsdag 13 juli organiseerden we een nieuw online verenigingsoverleg, dat sinds dit seizoen iedere 6 weken plaatsvindt. Bestuursleden van 20 verenigingen gingen met elkaar en met bestuurders en bureaumedewerkers van de NBF in gesprek.

NTL seizoen halverwege

Zondag 13 februari zijn de Nationale Trio Leagues hervat met speeldag 4. Dat betekent dat we nu halverwege het seizoen zijn en we zien welke teams op kampioenskoers liggen.

Michell Stinissen & Lindsey Paling winnen QubicaAMF World Cup Qualifier 2019

Michell Stinissen en Lindsey Paling mogen Nederland in november vertegenwoordigen op de World Cup in Palembang, Indonesië. Ze wisten het kwalificatie event in Bowl & Fun Emmen te winnen door in de finale af te rekenen met respectievelijk Jeffrey van de Wakker en Bianca Brommer.