NK 50+ Dubbels afgelast, ESBC 50+ 2020 uitgesteld

dinsdag 28 april 2020

Net als bij vele andere toernooien, heeft de coronacrisis ook invloed op de NK 50+ Dubbels en de ESBC 50+ 2020: De NK gaan dit jaar niet door, de ESBC zijn verplaatst naar 2021.

Net als bij vele andere toernooien, heeft de coronacrisis ook invloed op de NK 50+ Dubbels en de ESBC 50+ 2020: De NK gaan dit jaar niet door, de ESBC zijn verplaatst naar 2021.

NK 50+ Dubbels
De Nederlandse kampioenschappen stonden op de kalender om begin juni te organiseren in Franky's Bowling Leiderdorp. In overleg met de bowlingondernemer is besloten de NK dit jaar niet te organiseren. Het is momenteel nog heel onzeker wanneer het bowlingcentrum weer open mag. Ook zien we op korte termijn geen oplossing om de NK te organiseren binnen de anderhalve meter richtlijnen. Er is voor gekozen om de NK voor 2020 definitief af te gelasten, omdat de wedstrijdkalender na de zomer geen ruimte biedt om deze kampioenschappen in te plannen.

Daarom kijken we vooruit naar 2021, waarin de NK worden georganiseerd van 30 mei 2021 t/m 6 juni 2021, in Franky's Bowling Leiderdorp. Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.esbcnederland.nl

ESBC 50+ een jaar uitgesteld
Net als vele internationale evenementen zijn ook de ESBC 50+ een jaar uitgesteld. De kampioenschappen stonden gepland in Berlijn, maar het coronavirus maakt het organiseren van de kampioenschappen onmogelijk. Omdat voor 2021 nog geen locatie vaststaat, is voorgesteld de ESBC dan in Berlijn te organiseren. In 2022 is Haifa, Israël, voorgesteld als locatie. Kijk voor meer informatie op www.esbc2020.eu

Misschien ook interessant...

Renzo Klijn en Pinhunters vallen in de prijzen bij Odin Challenge

Twee weken geleden zijn we begonnen met de Odin Challenge. Een mooie kans om het verhaal achter jouw bijzondere shirt te vertellen. Renzo Klijn heeft met de challenge individueel een shirt gewonnen. Sander Broers heeft met zijn team Pinhunters shirts voor het gehele team gewonnen.

Dinsdag 13 april is het volgende online verenigingsoverleg

Dinsdag 13 april, de avond van een nieuwe persconferentie van demissionair Premier Rutte, organiseert de NBF weer een online verenigingsoverleg voor de bestuursleden van alle aangesloten verenigingen.

Terugblik eerste online meeting met voorzitters

Maandag 15 juni organiseerden wij een eerste online meeting met alle voorzitters van aangesloten bowlingverenigingen. In Micosoft teams kwamen ruim 40 voorzitters bij elkaar om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken en om ervaringen met elkaar te delen.

Geweldig resultaat voor Nederlanders tijdens ESBC kampioenschappen

Tijdens de ESBC kampioenschappen in Berlijn zijn door meerdere Nederlanders medailles gewonnen, met Ron van den Bogaard als meest succesvolle speler: Hij won goud, zilver en brons.