Nieuwe opleiding tot NBF-wedstrijdleider start in februari, meld je nu aan!

woensdag 17 januari 2024

In februari organiseren we een nieuwe opleiding tot NBF-wedstrijdleider. In de korte opleiding krijg je alle benodigde handvatten mee om zelf wedstrijden te leiden in de Nationale Trio Leagues, bij toernooien en natuurlijk binnen jouw eigen vereniging.

Meld je nu aan!
Heb jij interesse in de rol van wedstrijdleider, waarbij jij de wedstrijd letterlijk en figuurlijk in goede banen leidt? Meld je dan nu aan. Als wedstrijdleider ben je verantwoordelijk voor het verloop van de wedstrijd, zie je toe op juiste toepassing van het sportreglement, heb je contact met teamcaptains, deelnemers en centrummedewerkers en lever je een belangrijke bijdrage aan het plezier en de beleving van deelnemers en toeschouwers. Een prachtige rol om binnen de sport te vervullen, wanneer je niet altijd zelf op de baan wil/kan staan.

In de vernieuwe opleidingsbrochure lees je alle details over de opleiding die in februari van start gaat. Klik hier voor meer informatie, de informatiebrochure en een directe link naar het online inschrijfformulier.

Voor vragen en/of opmerking, neem contact op met opleidingscoördinator Ben van Spronsen via opleidingen@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...