Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

maandag 23 augustus 2021

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

NK 50+ Scratch
In totaal verschenen 135 deelnemers aan de start van de NK 50+ Scratch, waarvan de eerste voorrondes begonnen op zondag 15 augustus. De deelnemers kwamen in actie in één van de 6 klassen, verdeeld over leeftijd en dames / heren. De jongste deelnemers speelden in de A-klasse, gevolgd door de B-klasse en de 65+ deelnemers speelden om het goud in de C-klasse.

De nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch zijn:

Dames A-klasse: Inge Hazeleger
Dames B-klasse: Cathrien Bosch - Nikkels
Dames C-klasse: Gre van der Velden
Heren A-klasse: Geert-Jan van Baest
Heren B-klasse: Alan Keddie
Heren C-klasse: John Bosch

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Voor het volledige overzicht van alle uitslagen van de NK 50+ Scratch, klik hier.

Foto: Alle medaillewinnaars van de 2021 editie (klik voor vergroting). Foto gemaakt door Gerrit Lodeweges. Klik hier voor het volledige fotoalbum.

Misschien ook interessant...

NK 2020 verplaatst naar 2021

I.v.m. de coronacrisis en na overleg met Lucky's Bowling Warmond heeft het NBF-bestuur besloten de NK 2020 te verplaatsen naar 2021. Daarnaast is de NBF voornemens nog dit kalenderjaar alternatieve NK te organiseren voor de jeugd en senioren.

Terug op de wedstrijdkalender: Arnhem Open, nieuwe stijl

Een nieuw toernooi is dit seizoen nog toegevoegd aan onze wedstrijdkalender: Arnhem Open. Of eigenlijk zijn het drie toernooien die in het Pinksterweekend worden georganiseerd.

BV Haarlem verdedigt titel Stedenontmoeting Senioren met succes

In het eigen Bison Bowling Haarlem heeft BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren 2022 gewonnen! Het betekent, na een 'lockdown pauze' van 2 jaar, de 4e titel op rij!

Update coronavirus: Wedstrijden en toernooien weer toegestaan, ook buiten eigen centrum

Per direct is het weer toegestaan om wedstrijden en toernooien te organiseren en te spelen buiten je eigen centrum. Er is nog wel een aantal voorwaarden waarmee we rekening moeten houden.