Nieuw op de wedstrijdkalender: Junior Dutch Open

woensdag 17 november 2021

Dit seizoen wordt voor het eerst het Junior Dutch Open georganiseerd, een internationaal toernooi in Leiden voor spelers t/m 25 jaar. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 100 al gepasseerd, maar er is nog plek om je in te schrijven.

Junior Dutch Open BowlingDit seizoen wordt voor het eerst het Junior Dutch Open georganiseerd, een internationaal toernooi in Leiden voor spelers t/m 25 jaar. Het aantal inschrijvingen is inmiddels de 100 al gepasseerd, maar er is nog plek om je in te schrijven.

Junior Dutch Open
Een nieuw internationaal jeugdtoernooi met een uitdagende opzet en een gegarandeerde prijzenpot te verdelen over 6 klassen van € 11.750,-. Daarnaast verdiend de deelnemer die als eerst een perfect game gooit een reis naar Spanje voor twee personen en worden nog een aantal prijzen verdeeld na de voorronden. Genoeg kansen voor je om een prijs te behalen.

Op dit moment heeft de toernooiorganisatie inschrijvingen ontvangen uit België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Malta, Schotland, Zweden en Oekraïne. Dit toernooi biedt je dus een uitgelezen mogelijkheid om het op te nemen tegen jouw leeftijdsgenoten uit heel Europa en dat allemaal op rijafstand, bij Bowling Menken in Leiden.

Meer informatie over het Junior Dutch Open vind je op juniordutchopen.com en als jij je nu inschrijft, maak je kans op een gratis entry als jij inschrijving 111 bent!

Misschien ook interessant...

Prachtige 6e plek hoogtepunt voor Nederland op WK 50+

Tijdens de Wereldkampioenschappen 50+ in Las Vegas heeft het Nederlands team een prachtige zesde plek behaald in het Doubles Event bij de dames. Het beste resultaat voor dames sinds de start van het evenement in 2013!

Stem op Stinissen als Sportman van het jaar in Rotterdam

Michell Stinissen is genomineerd voor de titel 'Sportman van het jaar' in Rotterdam en jij kan hem aan die titel helpen door hem jouw stem te geven. Stinissen is genomineerd omdat hij met de Team NL Bowling heren EK-goud won deze zomer.

EK jeugd in Tilburg: Nog ruim 6 weken

De Europese jeugdkampioenschappen worden dit jaar in Tilburg gespeeld, met de Nederlandse Bowling Federatie als trotse organisator. Met nog 6,5e week tot de openingsceremonie is het de hoogte tijd voor een update.

Back to Bowling Countdown Week 4 - Op bezoek bij Lilian

Deze week blikken we in de Back to Bowling Countdown terug op ons bezoek aan Lilian ten Velden uit RIjswijk. Lilian is niet zo maar een bowlster. Ze werd namelijk Nederlands Kampioen A-klasse in 1967 (!). Het was een prachtig bezoek met mooie verhalen uit de historie van de sport. Veel kijkplezier!