Nieuw online voorzittersoverleg op maandag 7 december

woensdag 2 december 2020

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.

Actualiteit
De actualiteit staat ook maandag weer op de agenda. Het coronavirus houdt ons land nog altijd in haar greep en belemmerd ons in het beoefenen van onze sport. Iets wat al vervelend lang duurt. Bowlingcentra zijn echter nog open en binnen alle maatregelen zijn er nog diverse verenigingsactiviteiten mogelijk.

Tijdens de online meeting hebben bestuursleden de mogelijkheid vragen te stellen die direct door collega's en/of de NBF beantwoord kunnen worden. Namens het NBF bestuur zijn voorzitter Bob Schut, Bep Klaassen-Van Persie, Christian de Boer en Richard Addae aanwezig. Addae loopt momenteel mee als aspirant bestuurslid. Namens het bureau is o.a. Jan Jaap van der Sar aanwezig.

Team evenementen
In een periode waarin een streep is gezet door de Nationale Trio Leagues voor dit seizoen en waarin er veel onzekerheid is over welke evenementen wel door kunnen gaan, willen we ook graag in gesprek over team evenementen. Wij zijn benieuwd in hoeverre evenementen als de NTL, maar ook de Stedenontmoetingen en de Ton Zandboer Cup leven binnen de verenigingen en hoe we ze nog aantrekkelijker kunnen maken voor onze leden.

Meld je aan
Voor de online meetings maken we gebruik van het programma Microsoft Teams. De meeste bestuursleden hebben inmiddels toegang tot het kanaal. Ben jij bestuurslid, maar heb je nog geen toegang? Stuur een mail naar jjvandersar@nbfbowlen.nl en dan zorgen we ervoor dat jij ook toegang krijgt en maandag online aan kunt schuiven.

Graag tot maandagavond 7 december, 19.30 uur!

Misschien ook interessant...

Extra overleg gepland voor Nationale Trio Leagues

In het weekend van 17 & 18 oktober staat de eerste speelronde van de Nationale Trio Leagues (NTL) op het programma. De NBF communiceert deze week de plannen om de competitie op een verantwoorde manier van start te laten gaan.

Goed voorbeeld: BV Veldhoven actief aan de slag met ledenwerving

“Wij hebben veel potentiële leden naast recreanten, ook vrienden van leden, maar die willen niet per se iedere week gooien. Daar hebben wij ons aanbod op aangepast”, aldus Jos van Bracht, voorzitter van BV Veldhoven.

Update coronavirus: Tweede stap openingsplan uitgesteld

Op 1 mei werd bekend dat er nog geen ruimte is voor nieuwe versoepelingen en dat stap 2 van het openingsplan is uitgesteld. Dat betekent dat we langer moeten wachten op de heropening van alle binnensporten.

Sport & FEC Seminar

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen?