Nieuw besturingsysteem voor website nbf.bowlen.nl

maandag 7 februari 2022

In verband met diverse ontwikkelingen is de NBF deze week over gegaan op een nieuw besturingssysteem. Dit heeft mogelijk tot gevolg dat bepaalde modules op onze website iets anders werken dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip te kunnen rekenen.

Met de overstap naar een nieuw besturingssysteem is getracht zo min mogelijk aan te passen, waardoor je als bezoeker de website kunt gebruiken zoals je gewend bent. Daarnaast hopen we dat je jouw voordeel kunt doen met de verbeterde zoekfunctie en het feit dat onze website nu mobiel responsive is en zo beter te bekijken op je tablet en smartphone.

De komende dagen werken we er hard aan om alle pagina's optimaal te presenteren en alle linkjes te hebben bijgewerkt.

Mocht je belangrijke informatie missen op onze website, stuur dan een mailtje naar info@nbfbowlen.nl

Misschien ook interessant...

World Games zitten erop voor Team NL Bowling

Na drie dagen bowlen tegen de wereldtop, zitten de World Games erop voor Team NL Bowling. Op de vierde en laatste dag van het bowlingevent, waarop de medailles verdeeld worden, komt het team helaas niet meer in actie. Met twee keer een top 8 notering, kan het team tevreden terugkijken.

Beaudine Kriele wint YET Denemarken

Tijdens de Koge Youth Masters 2022 in Denemarken kwamen diverse jeugdige landgenoten in actie. Beaudine Kriele (19) presteerde het beste met winst in haar mixed klasse. 

Update coronavirus: Wedstrijden en toernooien weer toegestaan, ook buiten eigen centrum

Per direct is het weer toegestaan om wedstrijden en toernooien te organiseren en te spelen buiten je eigen centrum. Er is nog wel een aantal voorwaarden waarmee we rekening moeten houden.

Team NL Bowling dames winnen brons op EK

Net als in 2018 winnen de dames van Team NL Bowling de bronzen medaille in het Team Event tijdens de Europese kampioenschappen 2022 in Aalborg, Denemarken. Het team plaatste zich als nummer één voor de halve finales, waarin Duitsland helaas te sterk was: 1041-908.