Nederlandse kampioenschappen 2020 succesvol gespeeld!

zondag 6 september 2020

Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

Overzicht van alle kampioenen
Er werd verspreid over drie locaties op van 30 augustus t/m 6 september gestreden in diverse categoriën. Een overzicht van alle eindstanden én de kampioenen vind je op de NK 2020 webpagina.

We bedanken de centra voor de samenwerking en alle vrijwilligers voor hun inzet en ondersteuning in de organisatie. Tot slot een woord van dank voor alle deelnemers, die na een roerige tijd toch het vertrouwen in ons hadden om deel te nemen én de uitdaging zijn aangegaan!

We blikken de hele week nog terug op de diverse kampioenschappen en nieuwe kampioenen. Houd ook onze socials in de gaten.

Foto: NK Elite Singles kampioenen 2020: Mike Bergmann & Nicole Sanders

Misschien ook interessant...

Paling en Stinissen klaar voor deelname aan QubicaAMF World Cup 2020

Vrijdag 15 november stappen Lindsey Paling, Michell Stinissen, coach Ron van den Bogaard en de ouders van Lindsey in het vliegtuig voor een vlucht naar Palembang, Indonesië. Daar wordt zondag 17 november de 55e editie van de QubicaAMF World Cup geopend, die maandag 18 november van start gaat.

Team NL Bowling update: ECC, QubicaAMF World Cup en dames

We hebben divers nieuws rondom Team NL Bowling gebundeld in één update: Zo wordt Maxime de Rooij tijdens de ECC 2019 vervangen door Denise Blankenzee en gaat bondscoach Ron van den Bogaard mee naar de QubicaAMF World Cup in Indonesië.

Claus Hoofddorp 8 weken lang het podium voor de NK Bowlen

De Nederlandse kampioenschappen worden dit jaar georganiseerd in Claus Bowling te Hoofddorp. Niet alleen de allerbeste bowlers van het land komen naar Hoofddorp voor de Nederlandse kampioenschappen, ook de NK voor jeugd, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een auditieve beperking worden van 21 mei t/m 9 juli in Claus Bowling georganiseerd.

Selectie voor de EYC 2020 in Tilburg bekend gemaakt

In april 2020 organiseert de NBF de European Youth Championships 2020 in Tilburg. Vandaag is bekend geworden welke 8 spelers Team NL Bowling tijdens dit evenement gaan vertegenwoordigen.