NBF volgt ontwikkelingen rondom het coronavirus

vrijdag 28 februari 2020

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij ons bekend. Omdat we deze week de eerste vragen hebben ontvangen over evenementen, informeren we je graag over de stand van zaken.

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij ons bekend. Omdat we deze week de eerste vragen hebben ontvangen over evenementen, informeren we je graag over de stand van zaken.

Nog geen aanleiding tot actie
Wij volgen in het kader van de ontwikkelingen rondom het coronavirus de adviezen van sportkoepel NOC*NSF. Zij deelden donderdag 27 februari deze update. Hier lees je dat NOC*NSF de adviezen van het RIVM weer volgt.

Op dit moment is er voor ons geen aanleiding om geplande evenementen te annuleren of onze leden te adviseren om niet aan evenementen deel te nemen.

De komende periode blijven wij in contact met de diverse instanties om ons goed te laten informeren. Zodra ons advies naar aangesloten verenigingen, leden en/of toernooiorganisatoren wijzigt brengen we je daarvan via onze website en social media kanalen van op de hoogte.

Misschien ook interessant...

Nederlandse kampioenschappen 2020 succesvol gespeeld!

Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

9 april: Bijscholing trainers en clinic i.s.m. OCB EBF Nederlands trainingscentrum

Zaterdag 9 april organiseren we een bijscholing voor trainers met een NBF/EBF Level I, II of III diploma. Tegelijkertijd organiseert trainer Ben van Spronsen een clinic voor bowlers. Dit doet hij samen met o.a. Daria Pajak, Poolse sterspeler die o.a. uitkomt in de PWBA.

NK 2022 van start gegaan met G-bowlers

Zondag 15 mei zijn in Bowling Eindhoven de Nederlandse kampioenschappen 2022 van start gegaan. De leden met een verstandelijke beperking hadden de eer om als eerste in actie te komen, waarbij direct finales gespeeld zijn.

Team Bowltech doet goede zaken in strijd om landskampioenschap

Zondag 16 april werd in de Nationale Trio Leagues de eerste play-off ronde gespeeld. Daarnaast zitten de NTL in de regio's erop en zijn de kampioenen bekend.