NBF opleidingsaanbod 2020-2021 bekend

woensdag 9 september 2020

Eén van de voordelen van je NBF-lidmaatschap is dat je bij ons een opleiding kan volgen tot trainer en/of wedstrijdleider. Ons aanbod voor dit seizoen kun je vinden in de verschillende brochures.

Eén van de voordelen van je NBF-lidmaatschap is dat je bij ons een opleiding kan volgen tot trainer en/of wedstrijdleider. Ons aanbod voor dit seizoen kun je vinden in de verschillende brochures.

Trainer worden
We bieden trainersopleidingen aan op verschillende niveaus. We werken daarbij samen met opleidingen van de European Tenpin Bowling Federation (ETBF). Als beginnende trainer start je op niveau 1 en kun jij je eventueel doorontwikkelen tot niveau 3. De NBF biedt opleidingen aan op niveau 1 en niveau 2. De niveau 3 opleiding, ook wel Level III opleiding genoemd, wordt om het jaar door de ETBF aangeboden in Finland. Daarnaast bieden we ter kennismaking dit seizoen de opleiding tot NBF Basisbegeleider aan. Dit is voor leden die eerst eens kennis willen maken met het trainersvak of voor hen die een trainer wel eens helpen bij het geven van trainingen.

Klik hier voor meer informatie over de opleidingen voor trainers. Om dit seizoen deel te nemen aan onze opleidingen dien je voor 26 oktober je interesse bij ons kenbaar gemaakt te hebben.

Wedstrijdleider worden
Om de bowlingsport te kunnen beoefenen zijn er wedstrijdleiders nodig. Deze mannen en vrouwen leiden de wedstrijden en toernooien letterlijk en figuurlijk in goede banen. Als wedstrijdleider sta je middenin de wedstrijd en draag je veel verantwoordelijkheid. De NBF is altijd op zoek naar nieuwe wedstrijdleiders. Om hen met een goed gevoel de baan op te sturen bieden we een speciale opleiding aan voor wedstrijdleiders. Na het volgen van de basismodules is een cursist inzetbaar voor de NBF en aangesloten verenigingen tijdens wedstrijden en evenementen.

Lijkt het jou tof om als wedstrijdleider een bijdrage te leveren aan de bowlingsport! Klik dan hier voor meer informatie over de opleiding tot NBF-wedstrijdleider. De deadline voor inschrijving is 16 november!

Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator, Ben van Spronsen, via opleidingen@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...