NBF bondsvergadering verplaatst naar oktober 2020

vrijdag 24 april 2020

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF besloten de bondsvergadering te verzetten. De nieuwe datum is zaterdag 10 oktober 2020.

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF, conform artikel 19 lid 4 van de statuten, besloten de bondsvergadering te verzetten.

Niet haalbaar
De datum van de Bondsvergadering, 13 juni, komt steeds dichterbij en het NBF bestuur is van mening dat we niet kunnen wachten tot de volgende versoepelingen. Ten eerste omdat we niet weten wat deze versoepelingen gaan inhouden en ten tweede omdat daarna te weinig tijd is voor een goede organisatie. Bovendien wordt het vrij lastig ongeveer 60 personen te huisvesten in de 1,5 meter samenleving.

Digitaal
Het bestuur heeft overwogen de vergadering online te houden, maar is tot de conclusie gekomen dat dit niet juiste manier is voor een vergadering van deze omvang. Ook hechten wij zeer veel waarde aan het persoonlijk contact en de interactie met de leden. We kunnen ons wel voorstellen dat voor verenigingen een online vergadering de ideale oplossing is om het seizoen af te sluiten en eventuele bestuurswisselingen te kunnen realiseren. Door een wetswijziging is dit tot 1 september ook mogelijk. Meer informatie vind je hier: https://www.denederlandseassociatie.nl/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=586022912

EK Jeugd
De zoektocht naar een nieuwe datum duurde niet lang. De EK Jeugd is verzet naar oktober en valt prima te combineren met de Bondsvergadering. Zaterdag 10 oktober ontvangen we alle genodigden graag in Dolfijn Bowling in Tilburg.

Aanmelden en stukken
Net als vorig jaar verloopt het aanmelden via de website. De aanmeldprocedure zal ruim op tijd opengesteld worden. Zes weken van te voren ontvangen verenigingen de uitnodiging, de agenda en de bijbehorende stukken. Alle informatie is t.z.t. ook op onze website te vinden. Klik hier.

Misschien ook interessant...