NBF bondsvergadering verplaatst naar oktober 2020

vrijdag 24 april 2020

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF besloten de bondsvergadering te verzetten. De nieuwe datum is zaterdag 10 oktober 2020.

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF, conform artikel 19 lid 4 van de statuten, besloten de bondsvergadering te verzetten.

Niet haalbaar
De datum van de Bondsvergadering, 13 juni, komt steeds dichterbij en het NBF bestuur is van mening dat we niet kunnen wachten tot de volgende versoepelingen. Ten eerste omdat we niet weten wat deze versoepelingen gaan inhouden en ten tweede omdat daarna te weinig tijd is voor een goede organisatie. Bovendien wordt het vrij lastig ongeveer 60 personen te huisvesten in de 1,5 meter samenleving.

Digitaal
Het bestuur heeft overwogen de vergadering online te houden, maar is tot de conclusie gekomen dat dit niet juiste manier is voor een vergadering van deze omvang. Ook hechten wij zeer veel waarde aan het persoonlijk contact en de interactie met de leden. We kunnen ons wel voorstellen dat voor verenigingen een online vergadering de ideale oplossing is om het seizoen af te sluiten en eventuele bestuurswisselingen te kunnen realiseren. Door een wetswijziging is dit tot 1 september ook mogelijk. Meer informatie vind je hier: https://www.denederlandseassociatie.nl/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=586022912

EK Jeugd
De zoektocht naar een nieuwe datum duurde niet lang. De EK Jeugd is verzet naar oktober en valt prima te combineren met de Bondsvergadering. Zaterdag 10 oktober ontvangen we alle genodigden graag in Dolfijn Bowling in Tilburg.

Aanmelden en stukken
Net als vorig jaar verloopt het aanmelden via de website. De aanmeldprocedure zal ruim op tijd opengesteld worden. Zes weken van te voren ontvangen verenigingen de uitnodiging, de agenda en de bijbehorende stukken. Alle informatie is t.z.t. ook op onze website te vinden. Klik hier.

Misschien ook interessant...

Definitief streep door seizoen Nationale Trio Leagues

Eerder hebben we gecommuniceerd uiterlijk 1 december een besluit te nemen over doorgang van de Nationale Trio Leagues. Besloten is om dit seizoen niet door te laten gaan en de huidige indeling door te schuiven naar september 2021 voor het nieuwe seizoen 2021-2022.

De genomineerden voor Speelster van het Jaar zijn bekend

De NBF awards gaan verder met de categorie Speelster van het Jaar. De genomineerden zijn: Denise Blankenzee, Lindsey Paling, Farida Pasocal-Blom en Henriëtte Potters.

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn bekend

De NBF awards zijn alweer toe aan de vierde categorie: De Vereniging van het Jaar. We zijn alle verenigingen erg dankbaar voor hun jarenlange inzet. De genonineerden voor dit jaar zijn: BV Den Bosch, Eindhovense BV en de BV Veendam.

Update NBF evenementen

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.