NBF Awards 2020: Genomineerden voor Team van het Jaar

maandag 1 juni 2020

We gaan iets nieuws doen! Vanaf dit jaar worden de traditionele awards voor de vrijwillig(st)er van het jaar flink uitgebreid onder de noemer NBF Awards.

Dit jaar worden er niet alleen een vrijwilliger en vrijwilligster onderscheiden, maar ook het team, de vereniging, de speler, de speelster en de G-bowler van het jaar. Elke week besteden we aandacht aan één categorie en aan de genomineerden alvorens we een winnaar bekend maken. Uiteraard gebeurt alles online. We beginnen deze eerste week met de genomineerden voor het Team van het Jaar.

Genomineerd zijn:

- Tilburg Dolphins
- Stedenontmoeting 50+ team van de Nieuwegeinse BV
- De Daltons

De komende drie dagen komen alle genomineerden aan bod op onze social media kanalen alvorens we vrijdag de winnaar bekend maken. Gefeliciteerd met de verdiende nominatie.?

Misschien ook interessant...

Regels rondom bowlingbal veranderd, maar nog niet bij iedereen bekend

Vanaf seizoen 2020-2021 zijn de regels rondom de gaten van de bowlingbal veranderd. In de praktijk merken we dat deze nieuwe regels nog niet bij iedereen bekend zijn. Daarom vragen we nu nogmaals aandacht voor de aanpassingen.

NK 50+ handicap gespeeld in Tilburg

Zondag 16 oktober zijn in Tilburg de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap gespeeld. Daarmee zijn de eerste Nederlandse kampioenen van seizoen 2022-2023 gekroond.

Uitkijken naar een nieuw seizoen Nationale Trio League

Teamcaptain Gustaaf Kamphorst van Pinsanity uit de NTL Regio Oost kijkt uit naar het nieuwe NTL seizoen met teams van een gelijkwaardig niveau: ,Ik denk dat voor veel mensen er nu een soort drempel ligt op het deelnemen aan de trio league, en nog steeds wordt gezien dat dit alleen voor de A spelers is en voor de beste van de beste. gelukkig zijn er meer dan genoeg klassen om in te spelen voor bowlers van elk niveau. '' Meer informatie inclusief de online voorinschrijving tref je in de link.

EK jeugd in Tilburg: Nog ruim 6 weken

De Europese jeugdkampioenschappen worden dit jaar in Tilburg gespeeld, met de Nederlandse Bowling Federatie als trotse organisator. Met nog 6,5e week tot de openingsceremonie is het de hoogte tijd voor een update.