MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

woensdag 2 oktober 2019

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.

BV Haarlem sluit aan
De league voor bowlers met een verstandelijke beperking is alweer toe aan het derde seizoen. (Lees ook: Derde seizoen MMEB League Noord Holland - Flevoland van start) De afgelopen twee seizoen vonden de teams uit Heerhugowaard, Almere, Hoofddorp en Heiloo elkaar en zij krijgen dit seizoen gezelschap van teams uit Haarlem. En dat is voor de ontwikkeling van het bowlen in teamverband voor deze doelgroep weer een mooie stap! Het totaal van het aantal deelnemende teams staat nu op 12:

BV Heerhugowaard: 3 teams
BV Almere: 1 team
BV Hoofddorp: 3 teams
Sports4All Heiloo: 4 teams
Bison Bowling Haarlem: 1 team

We wensen alle deelnemers en de begeleiding veel succes tijdens de eerste speeldag in Heiloo.

Misschien ook interessant...

Chat met FIER: online hulp bij grensoverschrijdend gedrag

Vanuit NOC*NSF en sportbonden wordt er alles aan gedaan om grensoverschrijdend gedrag terug te dringen en om goede hulp te bieden. Eén van de hulpmiddelen is de nieuwe chatbox FIER. Sporters en bestuurders kunnen hier (anoniem) chatten met een professionele hulpverlener. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving.

EYC 2020 van 9 tot en met 17 oktober in Tilburg

De Europese Jeugdkampioenschappen 2020 zijn verplaatst naar oktober: van 9 tot en met 17 oktober staat Tilburg in het teken van de titelstrijd die oorspronkelijk vanaf 4 april zou worden gehouden.

Europese jeugdkampioenschappen in volle gang

In Wenen zijn maandag de Europese jeugdkampioenschappen van start gegaan met het Doubles Event. Na twee dagen strijdt Team NL Bowling nog niet mee om de prijzen, waarbij Zweden met 2x goud en 2x zilver de maximale score behaalt.

Energiecrisis baart ook NBF zorgen

Vorige week ontvingen wij het bericht waarvoor we al lange tijd bang waren, het eerste bowlinghuis vraagt haar faillissement aan. De stijgende energieprijzen hebben ook impact voor de bowlingondernemers en voor onze bowlingsport. Ondernemers zitten nog midden in de naweeën van de coronacrisis en worden nu geconfronteerd met een volgende crisis. De Russische inval in Oekraïne zorgt dat de energieprijzen zo enorm gestegen zijn dat veel ondernemers deze extra kosten niet meer kunnen dragen.