Michell Stinissen ontvangt Faas Wilkes Sportprijs in Rotterdam

vrijdag 17 februari 2023

Deze week heeft international Michell Stinissen in zijn woonplaats Rotterdam de Faas Wilkes Sportprijs ontvangen. Stinissen werd hiermee verrast door sportwethouden Faouzi Achbar, tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi, waar hij en enkele teamgenoten van de nationale selectie te gast waren.

Enorm eer
Stinissen ontving de sportprijs vanwege de prestatie die hij afgelopen zomer leverde met de Team NL Bowling heren, zij werden Europees kampioen teams. De prijs betekent opnieuw mooie waardering voor Stinissen, maar indirect natuurlijk ook voor het hele team en de bowlingsport. 

Lees meer over de Faas Wilkes Sportprijs op: https://www.rotterdamtopsport.nl/update/pien-sanders-en-michell-stinissen-ontvangen-faas-wilkes-sportprijs.Stinissen (rechts) met hockeyster Pien Sanders, Faouzi Achbar en Peter Blangé © Rotterdam Topsport


 

Misschien ook interessant...

U18 bondscoach Van Weeren genomineerd voor Leids sportcoach van het jaar

De gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie organiseren jaarlijks de uitreiking voor de Leidse Sportprijzen. Jord van Weeren, bondscoach van Team NL Bowling U18, is genomineerd voor Sportcoach van het jaar!

Vanaf zondag 29 januari: De European Senior Championships 2023

Zondag 29 januari gaan in Aalborg de European Senior Championships 2023 (ESC 2023) van start. Team NL Bowling wordt in Denemarken vertegenwoordigd door een dames- en een herenteam.

Selectie EK heren bekend gemaakt

Begin juni staan de Europese kampioenschappen op het programma voor de Team NL Bowling heren. Een bijzonder EK, want het team gaat het heen als titelverdediger van het Team Event. Coaches Van den Bogaard en Van den Heuvel hebben deze week de selectie voor het evenement gekozen.

Team NL Bowling U18 klaar voor EK Jeugd

Op donderdag 1 september reist de U18-selectie van Team NL Bowling af naar Wittelsheim in Frankrijk, voor deelname aan de EK Jeugd 2022. Zaterdag 20 augustus vond de laatste groepstraining in Nederland plaats, nu maakt het team zich klaar voor vertrek.