Meld nu een toernooi aan voor seizoen 2023-2024

maandag 16 januari 2023

Ben je als vereniging of organisator voornemens om in seizoen 2023-2024 een toernooi te organiseren, dan is het vanaf nu mogelijk om het toernooi aan te melden voor de wedstrijdkalender van het nieuwe seizoen.

NBF wedstrijdkalender
Eén van de activiteiten van de NBF is de coördinatie en organisatie van de wedstrijdkalender. De NBF organiseert zelf de nationale trio leagues en enkele kampioenschappen, daarnaast zijn het vooral de verenigingen, stichtingen en zelfstandige organisatoren die met toernooien invulling geven aan de wedstrijdkalender. Zo ontstaat er ieder seizoen een kalender vol toernooien en kampioenschappen waar NBF-leden binnen hun leeftijdscategorie of niveau aan kunnen deelnemen. Zij zijn daarbij verzekerd van toernooien die volgens het sportreglement worden georganiseerd en waarbij bijvoorbeeld het prijzengeld op een eerlijke manier verdeeld wordt.

Meld een toernooi nu aan
Een van de stappen om te komen tot een volle wedstrijdkalender vol uitdagende toernooien, is de aanmeldingsprocedure voor organisatoren die nu is ingegaan. Tot en met 28 februari kunnen organisatoren een toernooi aanmelden voor de kalender van seizoen 2023-2024. Ook na 28 februari is dit nog mogelijk, maar vanaf 1 maart kunnen toernooien alleen worden toegevoegd als organisatoren van andere toernooien op de betreffende datum geen bezwaar maken.

Meer informatie over de procedure, de opties die organisatoren hebben en het aanmeldformulier vind je hier op onze website.

Heb je vragen over procedure of überhaupt over het organiseren van een toernooi, stuur ons dan een e-mail via wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

BV Zutphen wint Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 & 2 april organiseerden we een vernieuwde editie van de Stedenontmoeting Senioren in Apeldoorn. Verenigingen konden maximaal 3 trio teams inzenden. Het 2e team van BV Zutphen kwam na een geslaagd weekend als beste uit de bus.

Schrijf je nu in voor de NK 50+ Dubbel

Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.

Bestel je prijzen met korting bij Sportprijzenkampioen.nl

De NBF heeft dit jaar in Sportprijzenkampioen.nl een partner gevonden voor het verzorgen van alle prijzen tijdens Nationale Leagues en kampioenschappen. Ook NBF-verenigingen kunnen meeprofiteren van deze samenwerking.

100% score Team Bowltech in NTL Eredivisie

Tijdens de NTL speeldag van 20 maart heeft Team Bowltech in de Eredivisie het maximaal aantal van 22 punten behaald. Alle wedstrijden werden gewonnen én ze hadden de hoogste total pinfall. Het gat met koploper Tilburg Dolphins is hiermee verkleind tot 4 punten.