Meld nu een toernooi aan voor seizoen 2023-2024

maandag 16 januari 2023

Ben je als vereniging of organisator voornemens om in seizoen 2023-2024 een toernooi te organiseren, dan is het vanaf nu mogelijk om het toernooi aan te melden voor de wedstrijdkalender van het nieuwe seizoen.

NBF wedstrijdkalender
Eén van de activiteiten van de NBF is de coördinatie en organisatie van de wedstrijdkalender. De NBF organiseert zelf de nationale trio leagues en enkele kampioenschappen, daarnaast zijn het vooral de verenigingen, stichtingen en zelfstandige organisatoren die met toernooien invulling geven aan de wedstrijdkalender. Zo ontstaat er ieder seizoen een kalender vol toernooien en kampioenschappen waar NBF-leden binnen hun leeftijdscategorie of niveau aan kunnen deelnemen. Zij zijn daarbij verzekerd van toernooien die volgens het sportreglement worden georganiseerd en waarbij bijvoorbeeld het prijzengeld op een eerlijke manier verdeeld wordt.

Meld een toernooi nu aan
Een van de stappen om te komen tot een volle wedstrijdkalender vol uitdagende toernooien, is de aanmeldingsprocedure voor organisatoren die nu is ingegaan. Tot en met 28 februari kunnen organisatoren een toernooi aanmelden voor de kalender van seizoen 2023-2024. Ook na 28 februari is dit nog mogelijk, maar vanaf 1 maart kunnen toernooien alleen worden toegevoegd als organisatoren van andere toernooien op de betreffende datum geen bezwaar maken.

Meer informatie over de procedure, de opties die organisatoren hebben en het aanmeldformulier vind je hier op onze website.

Heb je vragen over procedure of überhaupt over het organiseren van een toernooi, stuur ons dan een e-mail via wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...