Meld je toernooi aan voor seizoen 2021-2022

woensdag 24 maart 2021

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden.

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline nog één keer verplaatst, naar 30 april 2021. Voor de aanmelding is een handtekening van de betrokken bowlingondernemer vereist, die mag ook later nog worden aangeleverd wanneer het door de huidige maatregelen niet mogelijk is om de ondernemer te ontmoeten voor de handtekening.

Meld jullie toernooi nu aan, ondanks de onzekerheid
Met meer onzekerheden dan normaal, met name wat de internationale wedstrijdkalender betreft, is het toch gelukt om de voorlopige wedstrijdkalender samen te stellen. En dat betekent dat het nu aan toernooiorganisatoren en verenigingen is om alle geplande activiteiten voor seizoen 2021-2022 bij ons aan te melden.

We realiseren ons goed dat er ook eind april nog weinig zeker is over het perspectief voor komend seizoen. Toch verzoeken we alle organisatoren de toernooien voor komend seizoen weer op te geven. Indien een aangemeld toernooi door Covid-19 beperkingen moet worden geannuleerd is een organisator de gemaakte administratiekosten niet kwijt maar wordt deze doorgeschoven voor een volgend event van de organisatie.

Doe dit uiterlijk 30 april 2021, want daarna kan het zijn dat de voor jullie gewenste datum al bezet is door andere toernooien.

Klik hier voor de voorlopige wedstrijdkalender 2021-2022.
Klik hier voor de volledige aanmeldingsprocedure.

Misschien ook interessant...

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Online inschrijving Nationale Trio Leagues geopend

Vrijdag 30 april is de inschrijving voor een nieuw Nationale Trio League seizoen geopend. Voor het eerst is het mogelijk voor teamcaptains om de inschrijving online te doen, waarna de inschrijving door de vereniging ook online bevestigd kan worden.

ESC 2020: Brons voor heren dubbel!

Tijdens de 1e EK 50+ (nieuwe opzet) in Wenen heeft het duo Geert-Jan van Baest & Nico Thienpondt de bronzen medaille gehaald in het Doubles Event. Een mooie start voor het Nederlands team.

Een strike gooien... Kun jij het nog?!

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.