Meld je nu aan en win in 2022 de Ton Zandboer Cup

maandag 13 december 2021

In 2022 organiseren we opnieuw de Ton Zandboer Cup en alle NBF-leden kunnen deelnemen. Maak nu jouw team van 4 t/m 8 personen en meld je aan bij jouw vereniging.

In 2022 organiseren we opnieuw de Ton Zandboer Cup en alle NBF-leden kunnen deelnemen. Maak nu jouw team van 4 t/m 8 personen en meld je aan bij jouw vereniging.

Ondanks dat je hoofd momenteel misschien niet op bowlen staat vanwege de huidige maatregelen, gaan we er vanuit dat we in 2022 snel weer de baan op kunnen ná 17.00 uur. Daarom starten we nu met de voorbereidingen op nieuwe edities van de Ton Zandboer Cup.

Op deze webpagina vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw team aan te melden.


Misschien ook interessant...

Vacature Bestuursleden

Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.

Radio 5 gaat terug in de tijd met Nel Tel

In het programma Theater van het Sentiment, van KRO-NCRV op Radio 5, is een krantenknipsel uit 1974 aanleiding voor een vermakelijk gesprek met toenmalig bowlingtalent Nel Tel.

De mondkapjesplicht tijdens het bowlen

De mondkapjesplicht geldt vanaf 1 december voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich begeeft in alle publieke binnenruimtes, zoals binnensportaccommodaties. Deze verplichting geldt in eerste instantie voor drie maanden. In dit artikel lichten we toe welke gevolgen het heeft voor het beoefenen van de bowlingsport.

Greiner en Blankenzee namens Nederland naar World Games 2022

De Team NL Bowling dames hebben zich als één van de vijf Europese landen gekwalificeerd voor de World Games 2022, het voorportaal naar Olympisch. Nederland wordt tijdens dit evenement vertegenwoordigd door Samantha Greiner en Denise Blankenzee.