Maandag 31 mei nieuw online verenigingsoverleg

donderdag 27 mei 2021

Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.

Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.

Plannen voor de zomermaanden
Omdat er sinds kort op de meeste plaatsen weer gebowld mag worden en vanaf volgende week waarschijnlijk weer in heel het land, gaan we met tijdens het online verenigingsoverleg met elkaar in gesprek hoe invulling wordt gegeven aan de zomermaanden. Het overleg is bedoeld voor verenigingen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren, als het gaat om het weer enthousiast maken van de leden de bowlingballen uit de tas te halen.

Natuurlijk is er zoals altijd ruimte om vragen te stellen over de situatie rondom de maatregelen en/of andere zaken die spelen, bijvoorbeeld met het oog op de seizoensovergang deze zomer. Namens de NBF zijn diverse bestuursleden en bureaumedewerkers aanwezig.

Alle verenigingsbesturen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om zich aan of af te melden voor het overleg, dat maandag 31 mei om 19.30 uur van start gaat met behulp van het programma Microsoft Teams.

Geen mail ontvangen? Laat het ons weten via info@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

EYC 2020 van 9 tot en met 17 oktober in Tilburg

De Europese Jeugdkampioenschappen 2020 zijn verplaatst naar oktober: van 9 tot en met 17 oktober staat Tilburg in het teken van de titelstrijd die oorspronkelijk vanaf 4 april zou worden gehouden.

U18 bondscoach Van Weeren genomineerd voor Leids sportcoach van het jaar

De gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie organiseren jaarlijks de uitreiking voor de Leidse Sportprijzen. Jord van Weeren, bondscoach van Team NL Bowling U18, is genomineerd voor Sportcoach van het jaar!

G-league voor het eerst in Haarlem

De league voor leden met een verstandelijke beperking in Noord-Holland en Flevoland bezocht in het derde seizoen voor het eerst Haarlem voor een extra speeldag.