Loting 1e speelronde Ton Zandboer Cup

woensdag 15 januari 2020

Op dinsdagmiddag 14 januari is op het bondsbureau de loting verricht voor zowel de scratch als de handicap editie van de Ton Zandboer Cup 2020.

Op dinsdagmiddag 14 januari is op het bondsbureau de loting verricht voor zowel de scratch als de handicap editie van de Ton Zandboer Cup 2020.

In een poging de reisafstanden voor de 1e speelronde iets te beperken waren, voorafgaand aan de loting, de 25 scratchteams maar ook de 22 aangemelde handicapteams geografisch verdeeld over twee poules en was het, mede door een oneven aantal scratchteams nodig enkele (gelote) teams een "bye" te geven naar de 2e speelronde waarin, per poule, 6 teams gaan strijden om 3 finaleplaatsen. De finale wordt op 17 mei in Tilburg gespeeld bij Dolfijn - The Plays to Be -

Bekijk de lotingen hieronder en klik hier voor het speelschema het resultaat en alle overige informatie.

Misschien ook interessant...

NBF bondsvergadering verplaatst naar oktober 2020

In navolging op de maatregelen van het Kabinet inzake de Coronacrisis heeft het bestuur van de NBF besloten de bondsvergadering te verzetten. De nieuwe datum is zaterdag 10 oktober 2020.

Verkiezing Clubheld van het Jaar

De verkiezing Clubheld van het Jaar gaat maandag 21 oktober van start. Of het nu gaat om het draaien van bardiensten, het schoonmaken van de club of het wassen van de teamshirts, niets is te veel voor de clubheld. Op jouw club loopt er vast ook wel één rond; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club.

MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.

Update coronavirus: geen bowlingactiviteiten mogelijk tot 20 mei

Dinsdagavond 21 april is door de overheid bekend gemaakt dat de huidige maatregelen die betrekking hebben tot het mogelijk beoefenen van de bowlingsport, zijn verlengd tot 20 mei 2020.