Lintjesregen brengt positief nieuws

vrijdag 24 april 2020

En is deze tijd is positief nieuws meer dan welkom! Als NBF zijn we zeer trots op de koninklijke onderscheidingen die Bep Klaassen-Van Persie en Ton Zandboer, beiden NBF-bestuurslid, vandaag hebben ontvangen.

En is deze tijd is positief nieuws meer dan welkom! Als NBF zijn we zeer trots op de koninklijke onderscheidingen die Bep Klaassen-Van Persie en Ton Zandboer, beiden NBF-bestuurslid, vandaag hebben ontvangen.

Ton Zandboer: Ridder in de Orde van Oranje Nassau
De burgermeester van Tilburg had het druk vanochtend, hij moest 31 telefoontjes plegen. Eén ervan was voor Ton Zandboer (foto rechts). Sinds 1969 is Zandboer al actief als vrijwilliger en bestuurslid bij de NBF. Daarnaast heeft hij nog vele andere vrijwillige functies bekleed, o.a. als voorzitter van de BV Tilburg en organisatie van het Bronzen Schietspoel Toernooi. Op dit moment is Zandboer bezig aan zijn laatste termijn als bestuurslid en als voorzitter van het EYC 2020 organisatiecommittee.

Klik hier voor een artikel uit het Brabants Dagblad over de lintjesregen in Tilburg.

Bep Klaassen-Van Persie: Lid in de Orde van Oranje Nassau
NBF-bestuurslid Bep Klaassen-Van Persie (foto onder © Woensdrecht.nl) kreeg zelfs persoonlijk bezoek van de burgermeester, die het iets minder druk had vandaag met twee bezoekjes. Net als Zandboer is Klaassen-Van Persie al geruime tijd actief als vrijwilliger binnen de bowlingsport. Bij haar verenigingen, binnen de regio Noord-Brabant en sinds kort ook als bestuurslid van de federatie. Ook is zij momenteel actief als toernooidirecteur van het EYC 2020.

We zijn als NBF ontzettend trots dat deze twee kanjers zich aan onze organisatie hebben verbonden! Ze zijn het levende bewijs dat sport niet zonder de inzet van vrijwilligers kan. Het is prachtig dat zij in die rol vandaag deze prachtige onderscheidingen hebben ontvangen.


Misschien ook interessant...

Ook World Bowling stelt diverse evenementen uit

In navolging van de Europese kampioenschappen in 2020, zijn nu ook diverse grote internationale evenementen uitgesteld. Het biedt Team NL Bowling de kans zich na de EK's goed voor te kunnen bereiden op nieuwe evenementen.

Op naar seizoen 2020-2021

Er ontstaan langzaam stipjes op de horizon waar we weer gevulde bowlingbanen zien. Lees voor de volledige stand van zaken de laatste update. We kijken vooruit naar seizoen 2020-2021. Klik op Lees meer hoe we dat doen.

Ook 50-plussers gaan strijden om nationale titels

Was het begin deze maand de beurt aan de jeugd en senioren om te strijden om de NK-titels, waarbij enkele 50-plussers overigens ook zeer verdienstelijk in actie kwamen, vanaf zondag begint de strijd om het goud bij de NK 50+ Handicap.

Deze week: 15e STORM Dutch Senior Open 2022

Na twee jaar afwezigheid is het internationale toernooi Dutch Senior Open terug! Van 3 t/m 7 augustus komen in Nieuwegein deelnemers uit heel Europa weer bij elkaar, voor de gezelligheid, maar zeker ook voor de prijzenpot van 12.000 euro.