Komende januari: Storm Junior Dutch Open

maandag 2 oktober 2023

Zaterdag 20 januari 2024 start het 3e Storm Junior Dutch Open (SJDO, een groots internationaal toernooi in het Europese jeugd circuit dat onderdeel is van de EBT Youth, stop 9). Het Storm Junior Dutch Open is een groot internationaal jeugdtoernooi waar jeugdbowlers uit plus minus 15 Europese landen aan deelnemen. Doe jij ook mee?

De organisatie is in handen van Stichting Junior Dutch Open. Voorzitter Monica Koudstaal: "Wij zijn super trots dat we vanuit heel Europa enthousiaste jeugdspelers (bowlingvrienden) mogen verwelkomen op ons toernooi in Bison Bowling Haarlem. Wil jij ook deel uit maken van dit fantastische evenement en je Europese bowlingvrienden weer ontmoeten of nieuwe vrienden maken, schrijf je dan spoedig in, want vol is vol. We hebben nog een paar maanden te gaan maar willen jullie niet teleurstellen!!"

Tijdens het toernooi worden 6 games voorronden gespeeld, waar ook meerdere re-entries mogelijk zijn. Er zijn 4 mixed klassen onderverdeeld in: U13, U16, U19 en U26 jaar. Gedurende het toernooi wordt een prijzenpot van maar liefst 10.000 – 12.000 euro verdeeld! De top vier uit elke klasse ontvangen naast hun prijs een mooie bowlingbal beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Storm powered by Bowltech, nummer 5 en 6 een mooi pakket en 7 tot en met 9 een re-entry voor het toernooi van 2025. De uiteindelijke winnaar van het toernooi wint een unieke voor het toernooi ontworpen trofee met een waarde van 300 euro. Tijdens de loterij zijn eveneens velen bowlingballen, tassen en accessoires te winnen, allen beschikbaar gesteld door onze sponsoren.

Dit klinkt toch als iets waar je als jeugdspeler bij móét zijn?! Er zijn nog plaatsen genoeg beschikbaar, dus twijfel niet en schrijf je in. Dit kun je doen via het inschrijfformulier op: www.juniordutchopen.com/registration/

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Misschien ook interessant...