Kampioenen NK 50+ handicap bekend

maandag 18 oktober 2021

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

NK 50+ Handicap
De eerste Nederlandse kampioenschappen van dit seizoen werden gespeeld in Dolfijn - The Plays To Be - in Tilburg. Na twee dagen van kwalificatie kwamen zondag 17 oktober 48 finalisten in actie, verdeeld over de zes klassen waarin jaarlijks gestreden wordt. Deze klassen zijn verdeeld op basis van leeftijd. De A-klasse is voor deelnemers van 50-57 jaar, de B-klasse voor deelnemers van 58-64 jaar en de C-klasse voor deelnemers van 65 jaar en ouder.

Klik hier voor alle uitslagen van zowel de voorrondes als de finales in alle zes de klassen.

Onze felicitaties gaan uit naar alle medaillewinnaars en de nieuwe kampioenen in het bijzonder.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Verder aangescherpte maatregelen tot en met 18 november

Sinds woensdagavond 4 november zijn nieuwe, aangescherpte maatregelen van kracht om het coronavirus een halt toe te roepen. Bowlen blijft mogelijk, zij het in zeer beperkte mate.

Dit weekend is de ontknoping van de NK 50+ Handicap

Dit weekend worden in Dolfijn - The Plays to Be - de Nederlandse 50+ Handicap hervat. Zondagmiddag weten we wie zich de nieuwe Nederlandse kampioenen mogen noemen!

Meld nu een toernooi aan voor seizoen 2023-2024

Ben je als vereniging of organisator voornemens om in seizoen 2023-2024 een toernooi te organiseren, dan is het vanaf nu mogelijk om het toernooi aan te melden voor de wedstrijdkalender van het nieuwe seizoen.

100% score Team Bowltech in NTL Eredivisie

Tijdens de NTL speeldag van 20 maart heeft Team Bowltech in de Eredivisie het maximaal aantal van 22 punten behaald. Alle wedstrijden werden gewonnen én ze hadden de hoogste total pinfall. Het gat met koploper Tilburg Dolphins is hiermee verkleind tot 4 punten.