Junior Dutch Open van start gegaan, finales zondag 28 januari.

zondag 21 januari 2024

Het STORM Junior Dutch Open 2024 is onderdeel van de EBT Youth en wordt georganiseerd in Haarlem. Het internationale toernooi voor jeugd en jong senioren in zaterdag 20 januari van start gegaan met de eerste deelnemers.

Internationaal deelnemersveld
Die deelnemers komen niet alleen uit Nederland. Deze week komen bowlers en bowlsters in Haarlem in actie uit o.a. Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, Frankrijk, België, Groot Brittanië en er is zelf een Griekse deelnemer.

Alle deelnemers strijden in 4 leeftijdscategorieën tegen elkaar, jongens en meisjes gemixed. Categorie 1 is voor de jong senioren, categorie 4 voor de jongste jeugd.

In Bison Bowling Haarlem worden deze week 6 series gespeeld, waarin deelnemers 6 games gooien. Zaterdag vond de eerste serie plaats, zondag 21 januari staat nog een serie gepland, waarna het toernooi op vrijdagavond hervat wordt.

Alle scores, tussenstanden, het programma en nog veel meer informatie is te vinden op juniordutchopen.com. Namens de organisatie ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om deze week al het internationale talent in Haarlem te komen aanmoedigen. 

Misschien ook interessant...