Jord van Weeren genomineerd voor Leidse Sportprijzen

donderdag 26 januari 2023

International Jord van Weeren maakt in zijn woonplaats kans op de titel 'Sportman van het jaar'. Van Weeren is genomineerd voor de Leidse Sportprijzen en jij kunt je stem uitbrengen voor de Publieksprijs.

Nominatie
Van Weeren loopt inmiddels al een aantal jaren mee op het hoogste niveau en dat weten ze in Leiden ook. Al drie keer eerder werd Van Weeren genomineerd voor de Leidse Sportprijzen, twee keer als speler en één keer als coach van onze nationale jeugd. Van Weeren won nog nooit, maar misschien komt daar dit jaar verandering in. Van Weeren was afgelopen zomer tenslotte onderdeel van het herenteam dat tijdens de EK in Helsinki de Europese titel won in het Team Event. Aan de andere kant, zijn concurrentie is niet mis: Schaatsers Kjelt Nuis en Tijmen Snel.

Wie er met de titel vandoor gaat is in handen van de jury. Toch kan er gestemd worden en wel voor de Publieksprijs. Je kunt stemmen op één van de vijftien genomineerden en onze stem gaat natuurlijk naar Van Weeren. Kan hij ook op jouw stem rekenen? Ga dan naar zijn pagina en stem rechts op de pagina door jouw naam & e-mailadres achter te laten.

Donderdag 9 februari worden de Leidse Sportprijzen uitgereikt.Van Weeren na een strike in de EK-finale, tegen Italië (© Finse Bowling Federatie)

Misschien ook interessant...