Installeer de update van onze NBF-app

donderdag 19 maart 2020

De NBF biedt alle aangesloten leden sinds enkele jaren een app die op de smartphone gebruikt kan worden. De app kan o.a. gebruikt worden om je lidmaatschapspas te tonen tijdens wedstrijden. Zorg dus voor de nieuwste versie op jouw smartphone.

De NBF biedt alle aangesloten leden sinds enkele jaren een app die op de smartphone gebruikt kan worden. De app kan o.a. gebruikt worden om je lidmaatschapspas te tonen tijdens wedstrijden. Zorg dus voor de nieuwste versie op jouw smartphone.

Al jouw scores in de pocket
Met de NBF-app heb jij al jouw scores in de pocket. Naast je lidmaatschapspas vind je in de app namelijk ook alle scores die op dat moment bij de NBF bekend zijn. Het overzicht van die scores is steeds meer up-to-date, omdat meer en meer verenigingen en toernooiorganisatoren gebruik maken van de NBF-toernooimodule. Zo kun je dus het hele seizoen jouw ontwikkeling en resultaten bekijken.

Scores bijhouden in een andere app
We leveren bij de update ook een functionaliteit in. Het is in de nieuwe versie niet meer mogelijk om gamescores handmatig bij te houden. Helaas ontstonden er te vaak problemen met de verwerking ervan die we niet makkelijk konden oplossen. Daarnaast zijn er in de praktijk veel meer apps beschikbaar met dezelfde functionaliteit, die ook gebruikt kunnen worden.

Blijf op de hoogte
De laatste functionaliteit die onze NBF-app biedt is de rss-feed van het NBF-nieuws. Via de app kun je op die manier goed op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

De update is vrijdag 20 maart aan het einde van de ochtend beschikbaar voor zowel de Android smartphones als de Apple smartphones. Bekijk hieronder vast een preview, met dank aan App-Vise.


Inloggen op MijnNBF
Om toegang te krijgen tot de NBF-app heb je jouw NBF-lidnummer nodig én het wachtwoord dat ook aan jouw MijnNBF account gekoppeld is.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer
Wanneer jij jouw wachtwoord niet meer weet, kun je in MijnNBF een nieuw wachtwoord opvragen. Het is daarbij wel van belang dat het e-mailadres dat bij ons bekend is nog steeds actueel is, anders kun je geen nieuw wachtwoord ontvangen. Klik hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.

Geen mail ontvangen? Stuur dan jouw naam en lidnummer naar info@bowlen.nl en we sturen jou een nieuw tijdelijk wachtwoord.

Ik weet mijn lidnummer niet meer
Jouw lidnummer kun je opvragen bij jouw vereniging. Neem daarvoor contact op met de afdeling ledenadministratie van jouw vereniging. Lukt dat niet, stuur dan een mail naar info@bowlen.nl.

Nog nooit ingelogd in MijnNBF, klik hier voor een korte handleiding.

Misschien ook interessant...