Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

woensdag 6 oktober 2021

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

De deelnemende verenigingen, bestaande uit een dames- en herenteams van 4 personen spelen tijdens de voorronde vier games in teamverband, Amerikaans systeem. De top 5 plaatst zich voor de finale die wederom uit 4 games zal bestaan. De pinfall uit de voorronde wordt NIET MEEGENOMEN naar de finale, dus elke geplaatste vereniging maakt evenveel kans op de titel.

De Stedenontmoeting Senioren 50+ 2021 is een evenement waaraan conform art. 106 van het NBF Sportreglement uitsluitend kan worden deelgenomen door spelers die op 31 december 2020 jongstleden de leeftijd van 49 jaar of ouder hadden bereikt. Er mogen voor zowel het heren-als damesteam maximaal 8 spelers worden aangemeld.

Misschien ook interessant...

Chat met FIER: online hulp bij grensoverschrijdend gedrag

Vanuit NOC*NSF en sportbonden wordt er alles aan gedaan om grensoverschrijdend gedrag terug te dringen en om goede hulp te bieden. Eén van de hulpmiddelen is de nieuwe chatbox FIER. Sporters en bestuurders kunnen hier (anoniem) chatten met een professionele hulpverlener. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving.

Update coronavirus: Wedstrijden en toernooien weer toegestaan, ook buiten eigen centrum

Per direct is het weer toegestaan om wedstrijden en toernooien te organiseren en te spelen buiten je eigen centrum. Er is nog wel een aantal voorwaarden waarmee we rekening moeten houden.

Op naar seizoen 2020-2021

Er ontstaan langzaam stipjes op de horizon waar we weer gevulde bowlingbanen zien. Lees voor de volledige stand van zaken de laatste update. We kijken vooruit naar seizoen 2020-2021. Klik op Lees meer hoe we dat doen.

U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.