Inschrijving Stedenontmoeting Senioren geopend

dinsdag 22 februari 2022

We mogen weer en daarom is de inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 2022 geopend. Na diverse lockdowns is dit een mooie gelegenheid om het verenigingsgevoel weer op te roepen en het op te nemen tegen andere verenigingen uit heel het land.


De Stedenontmoeting Senioren 2022 vindt plaats in Bison Bowling Haarlem, het huis van de laatste winnaar BV Haarlem. Voor wie de Stedenontmoeting Senioren niet kent in het kort: Er worden teams gemaakt van minimaal 5 dames en minimaal 5 heren, die vervolgens samen voor de titel strijden. 

Meer informatie over het evenement, maar ook het programma, de kosten etc. vind je op deze webpagina.

De inschrijving sluit op 11 maart, dus wacht niet te lang en maak deelname binnen je vereniging deze week nog bespreekbaar!
 

Misschien ook interessant...

Nog een paar dagen en dan starten de NK 2022 in Eindhoven

Aanstaande zondag starten de Nederlandse kampioenschappen 2022. Voor het eerst worden diverse NK georganiseerd in één centrum: Bowling Eindhoven. Zondag 15 mei trappen 95 G-bowlers de NK af, die vervolgens nog 7 weken duren t/m de finales voor de Elite op zondag 3 juli.

Terug van weggeweest: Dag der Kampioenen

Na twee jaar van afwezigheid, organiseren we van 20 augustus t/m 4 september weer de Dag der Kampioenen! Alle kampioenen van 2020, 2021 en 2022 kunnen zich aanmelden voor hét evenement om het huidige seizoen af te sluiten en het nieuwe seizoen te openen! 

Doe mee aan de Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 en 2 april organiseren we de Stedenontmoeting Senioren (SO) 2023. Dit jaar vindt de SO plaats in Bowling Apeldoorn en wordt er gespeeld in trio-teams.

Bestel je prijzen met korting bij Sportprijzenkampioen.nl

De NBF heeft dit jaar in Sportprijzenkampioen.nl een partner gevonden voor het verzorgen van alle prijzen tijdens Nationale Leagues en kampioenschappen. Ook NBF-verenigingen kunnen meeprofiteren van deze samenwerking.