In memoriam - Vincent van Wichen

donderdag 15 juli 2021

Deze week ontvingen wij het bericht dat Vincent van Wichen op zondag 4 juli is overleden. Hij is 48 jaar geworden.

Deze week ontvingen wij het bericht dat Vincent van Wichen op zondag 4 juli is overleden. Hij is 48 jaar geworden.

Vincent van Wichen was naast een fanatiek beoefenaar van de bowlingsport ook ontzettend actief achter de banen. Als bestuurslid van BV Westland de Lier heeft hij zich jarenlang in allerlei functies voor de sport ingezet. Ook op landelijk niveau was Vincent van Wichen erg actief. Zo is hij jarenlang onderdeel geweest van het docentenkorps dat de opleidingen tot wedstrijdleider organiseerde.

We kijken ook met veel plezier en trots terug op de Europese kampioenschappen (EWC en ECC) die we in ons jubileumjaar 2012 mocht organiseren. In totaal werkten we hier drie weken lang samen met Vincent van Wichen, die bij beide toernooien hoofd wedstrijdleider was. Mede dankzij hem werden beide evenementen een groot succes!

Ons medeleven gaat uit naar de familie en al zijn bowlingvrienden. Wij wensen u veel sterkte met het verwerken van dit verlies.Misschien ook interessant...

Keizer en De Ruiter succesvol in Youth Euro Trophy

Zondag 30 oktober zijn de finales gespeeld van het 26e JIC Sinjoor International Youth Tournament in Wommelgem, België. Aan het toernooi doen vaak veel landgenoten mee en dat was ook dit jaar het geval. Met in twee klassen een winnaar uit Nederland: Anouk Keizer & Brent de Ruiter waren allebei de beste in hun leeftijdsklasse.

'Road to Helsinki' start voor Team NL Bowling heren in Emmen

Zaterdag 2 november start voor Team NL Bowling de voorbereiding op de Europese kampioenschappen 2020, die in Finland worden georganiseerd. Er worden deze voorbereiding meer wedstrijden (trials) gespeeld, te beginnen op zaterdag in Emmen.

Nico Thienpondt is verkozen tot Speler van het Jaar

En de winnaar is....Nico Thienpondt! Dankzij zijn uitstekende prestaties op de EK 50+ is Nico verkozen als Speler van het Jaar.

Help ons en win een uur gratis bowlen voor 4 personen

Om te toesten of onze ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze aangesloten leden, doen we als NBF regelmatig onderzoek. Na verenigingen en bowlingcentra eerder dit seizoen, willen we nu meer weten van jou als bowler.