In memoriam - Djin Tjan Thee

zondag 8 november 2020

Zaterdag 7 november ontvingen wij het bericht dat Djin Tjan Thee op donderdag 5 november is overleden. Hij is 76 jaar geworden.

Zaterdag 7 november ontvingen wij het bericht dat Djin Tjan Thee op donderdag 5 november is overleden. Hij is 76 jaar geworden.

Tjan Thee was van 1984 t/m 1987 bondscoach van onze nationale herenselectie. Hij stond in die jaren bij vele bowlers in binnen- en buitenland bekend als de "bowlingballenprofessor". Hij snapte de natuurkundige wetten van de bowlingbal en kon dit toepassen op de boring voor de specifieke bowler.

Tjan Thee zelf bowlde jarenlang in het Rijswijkse Hawkeye team waarmee hij in 1984 landskampioen werd. Ook was hij o.a. coach van het winnende stedenteam van Musis Sacrum in 1993.

Ons medeleven gaat uit naar de familie en geliefden. Wij wensen u veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
.
Klik voor vergroting

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Opheldering over huidige richtlijnen

Het is halverwege december en nooit hadden wij gedacht vandaag de dag nog updates te schrijven over het coronavirus. Toch is het de hoogste tijd om weer eens wat zaken op een rijtje te zetten!Het is halverwege december en nooit hadden wij gedacht vandaag de dag nog updates te schrijven over het coronavirus. Toch is het de hoogste tijd om weer eens wat zaken op een rijtje te zetten!

Bowling Nieuwegein nieuwe koploper in NTL Eredivisie

Tijdens speeldag 2 in Tilburg heeft Bowling Nieuwegein in de NTL Eredivisie de koppositie overgenomen van Team Bowltech. Met de maximale 22 punten liepen zij 10 punten in op Team Bowltech, met wie nu 4 punten verschil is opgebouwd.

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn bekend

De NBF awards zijn alweer toe aan de vierde categorie: De Vereniging van het Jaar. We zijn alle verenigingen erg dankbaar voor hun jarenlange inzet. De genonineerden voor dit jaar zijn: BV Den Bosch, Eindhovense BV en de BV Veendam.

Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen.