Hoge scores tijdens 10e STORM Jeneverstad on Tour

maandag 16 januari 2023

Als één van de eerste toernooien in het nieuwe jaar stond het 10e STORM Jeneverstad On Tour 50+ toernooi op het programma. Zondag 15 januari zijn de finales gespeeld in Tilburg, bij Dolfijn - The Plays To Be -.

Winnaars
Er werd gestreden in drie klassen. In het scratch mixed klassement was Wim van der Veen de beste, voor Ron van den Bogaard en Fred Dingenouts. In de handicap damesklasse ging de eindzege naar Karin Slimmers, voor Inge Hazeleger en Marja van Dijk. Bij de handicap herenklasse was Joost Duivenvoorden de allerbeste. Hij bleef Herman Schotte en Theo Hopmans voor.

Reactie organisatie
Organisator Ad van der Jagt blikt een dag later tevreden terug op het toernooi:
Na 2 jaar onderbreking door Covid, konden we de afgelopen 2 weekenden de 10e editie van het STORM Jeneverstad on Tour 50+ toernooi spelen. Met 199 deelnemers kan de toernooiorganisatie tevreden terugkijken op een geslaagd en goed verlopen toernooi. Met Peter van Oerle, Luc Jansen en Bryan Holshuizen stond er een super team dat de klus heeft geklaard.

Helaas kende het toernooi minder deelnemers dan voorgaande jaren, o.a. omdat het toernooi gelijk viel met het ISBT-toernooi in Villeneuve D'Ascq. De deelnemers die er wel waren wisten de pins echter goed te raken! Allereerst was er in de voorrondes de perfect game van Arie van Zuilen, die hem de “300” OnTheBall bowlingbal opleverde die nu thuis in zijn prijzenkast staat te pronken.

Daarnaast zijn er in de voorronde veel super scores neergezet. Gerrie de Graaf 290, verder 5 x 279, 4 x 278, 1 x 275. Ook in de finale was men op dreef: Ron van den Bogaard gooide 2 x 278, Wim van de Veen 299 en 279 en Marja van Dijk 277.

De toernooiorganisatie is heel veel dank verschuldigd aan de hoofdsponsors Dolfijn - The Plays To Be - en STORM. Ook dank aan Odin Sportswear die 2 shirts beschikbaar heeft gesteld, gewonnen door Nel Tel en Peter Hoekman, die de meest constante spelers waren in het toernooi.
De teller voor de 11e editie volgend jaar staat inmiddels al op 180 voorinschrijvingen, dus het organisatieteam ziet de toekomst rooskleurig tegemoet.


Ga voor alle uitslagen en foto's naar senioropen.nl.
 

 

V.l.n.r.: Dingenouts, Van de Veen en Van den Bogaard.

Misschien ook interessant...