Highlights Weber Cup 2020 binnenkort te zien bij RTL 7

woensdag 21 oktober 2020

In Engeland is maandag 19 oktober de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team Amerika, begonnen. Binnenkort worden de highlights van deze ontmoeting uitgezonden op RTL 7.

In Engeland is maandag 19 oktober de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team Amerika, begonnen. Binnenkort worden de highlights van deze ontmoeting uitgezonden op RTL 7.

Anders dan anders
Het is best gek om weer een bal te zien rollen, maar het gebeurd toch echt in de Engelse studio waar de Weber Cup 2020 gespeeld wordt. Twee teams van 5 absolute wereldtoppers nemen het er tegen elkaar op, in een ambiance die door het ontbreken van publiek anders is dan anders. Desalniettemin maken de teams er een prachtige show van met bowlen van het hoogste niveau. Via social media zijn enkele mooie shots al te zien, binnenkort volgt op RTL 7 een samenvatting van alle hoogtepunten.

Er was zelfs even sprake van live verslaglegging op RTL, maar dat is helaas niet doorgegaan. Toch is het mooi voor onze sport dat deze nationale zender er aandacht aan besteed, wie weet volgt er in de toekomst nog veel meer.

Zodra de exacte uitzendtijden bekend zijn publiceren we dat natuurlijk. Mocht je niet kunnen wachten, kijk dan woensdagavond naar de ontknoping, via de stream op matchroom.live/home.

Voor meer informatie over de Weber Cup, ga naar www.webercup.com.

Misschien ook interessant...

Bowlen als Mission Impossible op televisie vanavond

In het nieuwe programma Missionss Impossible van SBS6 staat vanavond bowlen centraal: Deelnemer Mats gaat met behulp van international Denise Blankenzee en coach Jack Edelaar proberen de onmogelijke missie tóch te behalen!

Binnensport vraagt kabinet en Tweede Kamer om meer perspectief

Maar liefst 31 binnensportbonden en belangenorganisaties, waaronder de NBF, hebben maandagmiddag gezamenlijk een brief gestuurd naar minister-president Rutte, minister De Jonge, minister Van Ark en de Tweede Kamer om meer perspectief te vragen voor de zes miljoen sporters die zij vertegenwoordigen. Deze zes miljoen binnensporters, de helft van sportend Nederland, staan door de coronamaatregelen buitenspel.

Schrijf je nu in voor de NK 50+ Dubbel

Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.

Update coronavirus: Opheldering over huidige richtlijnen

Het is halverwege december en nooit hadden wij gedacht vandaag de dag nog updates te schrijven over het coronavirus. Toch is het de hoogste tijd om weer eens wat zaken op een rijtje te zetten!Het is halverwege december en nooit hadden wij gedacht vandaag de dag nog updates te schrijven over het coronavirus. Toch is het de hoogste tijd om weer eens wat zaken op een rijtje te zetten!