Goud voor Van den Bogaard in ESBC 2023 Singles Event

woensdag 28 juni 2023

Hij doet het opnieuw: Na een zeer succesvolle editie in 2022 slaat Ron van den Bogaard tijdens de ESBC 2023 direct in het eerste event weer toe. De Amsterdammer wint goud in het Singles Event.

Goud! 
In de B-categorie, voor deelnemers van 57-64 jaar, kwam Van den Bogaard al vroeg in actie, waardoor het lastig was om in te schatten wat zijn 1353/6 (gem. 225,50) waard was. Nou, het bleek goud waard, want alle 169 andere bowlers beten zich stuk op zijn score. En zo is het eerste succes binnen voor het team van Lia Fievet en Frans Wagemakers.

Van den Bogaard kent zo een bijzondere maand juni. Van 6 t/m 17 juni verbleef hij als coach van de Nederlandse heren in Frankrijk voor de EK, wat met 2x goud en 2x brons, een enorm succes was. Een dag later stond Van den Bogaard alweer in Hoofddorp op de baan voor zijn voorronde van de NK, om vervolgens een paar dagen later alweer af te reizen naar Italië. Het werkt blijkbaar prima, getuige het snelle succes in het begin van de week.

Op het moment van schrijven zijn de ESBC 2023 toe aan de Doubles Events. Later deze week volgen nog de Teams en All Events. Ga voor meer informatie, alle uitslagen en het programma naar de officiële website.

Misschien ook interessant...