Gezocht: noorderlingen en oosterlingen met technisch inzicht

donderdag 8 oktober 2020

Heb jij belangstelling voor techniek en affiniteit met (wedstrijd)bowlen? Dan is de rol van Baaninspecteur bij het Nationaal Bowling Instituut (NBI) misschien wel iets voor jou.

Heb jij belangstelling voor techniek en affiniteit met (wedstrijd)bowlen? Dan is wellicht het onderstaande voor jou wel interessant.

Het Nationaal Bowling Instituut (NBI) is een onafhankelijk, door NVB en NBF ingesteld instituut, dat onder andere verantwoordelijk is voor de uitvoering van baankeuringen in bowlingcentra. Deze inspecties worden uitgevoerd door vrijwilligers die een opleiding tot NBI-baaninspecteurs hebben gevolgd.

Het NBI wil het huidige aantal inspecteurs uitbreiden en start daarom een nieuwe opleiding Baaninspecteur. De opleiding, waar geen kosten aan verbonden zijn, wordt centraal in het land gegeven, en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het NBI is vooral op zoek naar kandidaten uit noord- en oost Nederland om een goede geografische spreiding te verkrijgen, maar iedereen kan zich aanmelden.
Er zijn maximaal tien plaatsen beschikbaar.

De vergoeding voor het uitvoeren van baankeuringen bestaat uit een vrijwilligersvergoeding die maximaal € 1.700,00 per jaar bedraagt (inclusief reiskosten).

Voor informatie over de opleiding kun je contact opnemen met Ad van Zitteren, technisch coördinator NBI (06 – 21 52 14 60).

Misschien ook interessant...

Nederlanders succesvol tijdens YET Finals

Donderdag 18 mei werden in Wommelgem (België) de finales van de Youth Euro Trophy (YET) gespeeld. Inmiddels geheel volgen traditie werd er door onze jeugdige landgenoten goed gepresteerd!

1e editie Junior Dutch Open gespeeld

In Leiden is zondag 8 mei de eerste editie van het Junior Dutch Open afgerond. Net als het volledige deelnemersveld kende de diverse klassen ook internationale én Nederlandse winnaars.

Eerste nationale titels van het seizoen verdeeld in Tilburg

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap zijn de eerste nationale titels van dit seizoen verdeeld. Linda van Kerckhove, Cathrien Bosch - Nikkels, Ria Duivenvoorden, Nico van Zuilen, Jan Passies en Leo Smit wonnen allen NK-goud!

Tilburg Dolphins heroveren koppositie in NTL Eredivisie

Zondag 8 mei zijn de NTL play-offs gestart. De spanning blijft in diverse divisies tot het einde te snijden. Zo ook in de Eredivisie, waar Tilburg Dolphins de koppositie heeft heroverd op Team Bowltech.