Geen Stedenontmoeting 50+ in november

maandag 31 oktober 2022

De Stedenontmoeting die in het weekend van 12/13 november gepland stond gaat helaas niet door. Het is ons niet gelukt om de organisatie rond te krijgen.

Het animo is de laatste jaren niet hoog geweest voor de SO 50+. Dit seizoen kwam daar de uitdaging bij om een geschikt bowlingcentrum te vinden. Dit is niet gelukt en we moeten de SO 50+ voor dit seizoen annuleren. “We vinden het zeer teleurstellend als een evenement niet door kan gaan. Wat de reden ook is”, aldus Jan Jaap van der Sar namens de NBF.

Hij vervolgt: “Daarom is er een nieuwe commissie gestart, die zich gaat buigen over onze evenementen. Hoe kunnen we komen tot een format, die uitnodigend is om weer deel te nemen aan evenementen. Daar gaan we mee aan de slag, samen met onze leden.

Misschien ook interessant...

Koning/Van der Veen en Van Hensbergen/Groen winnen NK 50+ Dubbel titels

Zondag 21 mei werden de finales gespeeld van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel. In Franky's Leiderdorp werden twee titels vergeven: De NK 50+ Dubbel scratch titel en de NK 50+ Dubbel handicap titel.

Doe mee aan de Stedenontmoeting Senioren 2023

In het weekend van 1 en 2 april organiseren we de Stedenontmoeting Senioren (SO) 2023. Dit jaar vindt de SO plaats in Bowling Apeldoorn en wordt er gespeeld in trio-teams.

Zoomer en Cosgrove winnen finale 50+ Master Tour

Zondag 21 augustus zijn de finales van de 50+ Master Tour 2021-2022 gespeeld in Franky's Nieuwegein. Anja Zoomer en Paul Cosgrove sloten de tour af als eindwinnaars.

Hoge scores tijdens 10e STORM Jeneverstad on Tour

Als één van de eerste toernooien in het nieuwe jaar stond het 10e STORM Jeneverstad On Tour 50+ toernooi op het programma. Zondag 15 januari zijn de finales gespeeld in Tilburg, bij Dolfijn - The Plays To Be -.