Finales Nederlandse Kampioenschappen 50+ Handicap: Judith Weggemans en Richard Troff aan de top

donderdag 17 oktober 2024

Op 13 oktober vonden de finales van de Nederlandse Kampioenschappen 50+ handicap plaats in Bison Bowling Haarlem. In een spannende strijd namen zowel de heren als de dames het tegen elkaar op in verschillende klassen.

Bij de dames Klasse A wist Judith Weggemans de overwinning te pakken. Met een sterke prestatie liet zij haar concurrenten Annemie van Looveren en Simone van Aalsburg achter zich, die respectievelijk tweede en derde werden. In Klasse B ging de winst naar Joke Anjewierden, terwijl Yolanda Schouten en Kirsten van de Kooij het podium compleet maakten. In Klasse C was het Loes Hummelink-Wils die de eerste plek veroverde, met Claribel Muis en Petera Westerhof-Hofstee op de tweede en derde plaats.

Bij de heren Klasse A was Richard Troff de grote winnaar. Hij liet Kris Vaelen en Erwin Kalwij achter zich op de tweede en derde plek. In Klasse B ging de overwinning naar Carlo Cramer, gevolgd door Terry Hendriks en Ewald van der Wekken. Klasse C werd gewonnen door Jelle IJlst, die Tini van Dorst en Martin den Blanken op het podium naast zich zag staan.

We feliciteren alle winnaars en deelnemers voor hun inzet en prestaties in dit fantastische toernooi!

Finales Nederlandse Kampioenschappen 50+ Handicap: Judith Weggemans en Richard Troff aan de top

Misschien ook interessant...