EYC 2020 in april geannuleerd, organisatie onderzoekt naar nieuwe data

vrijdag 13 maart 2020

Enkele weken voorafgaand aan de start van de EYC 2020 heeft het organisatiecomité in overleg met ETBF, de Nederlandse overheid en alle partners de beslissing genomen om de EK Jeugd 2020 niet in april te organiseren.

Enkele weken voorafgaand aan de start van de EYC 2020 heeft het organisatiecomité in overleg met ETBF, de Nederlandse overheid en alle partners de beslissing genomen om de EK Jeugd 2020 niet in april te organiseren. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus is het op dit moment onverantwoord om de kampioenschappen in april door te laten gaan. De komende dagen wordt door ETBF en NBF gezocht naar een nieuwe periode waarin de EYC 2020 georganiseerd kunnen worden. Daarbij gaat de voorkeur uit naar een periode die officieel nog in het huidige seizoen valt.

Kijk voor meer informatie op www.eycbowling.eu

Misschien ook interessant...

Tilburg Dolphins landskampioen Nationale Trio Leagues

Tilburg Dolphins is zondag 19 juni NTL Landskampioen geworden. Op de laatste speeldag in Nieuwegein onderstreepte het team uit Tilburg dat zij dit seizoen de beste zijn, met de titel in de NTL Eredivisie tot gevolg.

Integratie bowlers met een auditieve beperking bij de NBF

De NBF wil er zijn voor alle bowlers. Daarom werken we al enkele jaren samen met de KNDSB en werken we inmiddels toe aan de volgende stap, dat per 1 september alle verenigingen en leden die bij de KNDSB waren aangesloten, aansluiten bij de NBF.

Zoomer en Cosgrove winnen finale 50+ Master Tour

Zondag 21 augustus zijn de finales van de 50+ Master Tour 2021-2022 gespeeld in Franky's Nieuwegein. Anja Zoomer en Paul Cosgrove sloten de tour af als eindwinnaars.

Anderhalve week lang 'opgesloten' in Finland. Resultaat: Veel nieuwe kennis & inzichten.

De afgelopen weken vonden in het nationale trainingscentrum van Finland, in Kuortane om precies te zijn, diverse ETBF opleidingen én iCoach plaats. De NBF werd er goed vertegenwoordigd.