Extra voorrondeserie geopend voor NK 2023 in Hoofddorp

dinsdag 2 mei 2023

Van 21 mei t/m 9 juli organiseren we de NK 2023 in Claus Bowling Hoofddorp. Omdat het aantal inschrijvingen bij de jeugd en senioren inmiddels de 250 is gepasseerd, is op zaterdag 17 juni een extra serie geopend, waarop leden zich kunnen inschrijven.

400+ deelnemers
Op 21 mei beginnen de kampioenschappen met de NK G-bowlen, voor de leden met een verstandelijke beperking. Met 120 deelnemers zijn die NK helemaal vol. Hetzelfde geldt voor de NK D-bowlen, die op zondag 4 juni worden gespeeld. Met 40 deelnemers zitten deze NK voor leden met een auditieve beperking helemaal vol. Dat brengt het totaal aantal deelnemers aan de NK momenteel over de 400.

Jeugd en senioren
Vanaf 10 juni starten de voorrondes voor alle overige leden, waarbij de jeugd en senioren kunnen kiezen voor verschillende leeftijds- en niveauklassen. Je schrijft in op een klasse van jouw leeftijd en/of niveau of je schrijft in bij een klasse van een hoger niveau. Er stonden al 7 series open voor inschrijving, waarbij serie 6 (zaterdag 24 juni) gereserveerd is voor deelnemers in de leeftijdsklasses t/m 12 jaar en t/m 15 jaar.y

Vanwege het aantal inschrijvingen hebben we nu ook een serie geopend op zaterdag 17 juni, van 10.00 uur t/m 14.00 uur. Deze serie gaat door bij minimaal 16 deelnemers.

Kijk voor alle informatie over de NK 2023 op deze webpagina. In de algemene informatiebrochure lees je over de verdeling van klassen. Vervolgens vind je per klasse meer details over de opzet en het programma. Tot slot vind je er ook een link naar de online inschrijfmodule.

We hopen je te mogen verwelkomen in Hoofddorp, als deelnemers of toeschouwer! 


Misschien ook interessant...

Perfect game in overvol NK-weekend

Afgelopen weekend zijn de NK 50+ Dubbel in Leiderdorp en de NK voor jeugd, senioren & elite in Eindhoven van start gegaan. Tijdens één van de voorrondeseries gooide Mitchel Klok een perfect game.

Ook senioren hebben NK-titels verdeeld in Eindhoven

Na een prachtige finaledag voor de jeugd op zaterdag, was het zondag de beurt aan de senioren in A- en B-klassen om te strijden om de nationale titels. Ook zij maakten er in Eindhoven een prachtige finaledag van, met aan het eind van de dag acht nieuwe Nederlandse (Doubles) kampioenen! 

Team NL Bowling beleeft waanzinnige dag op WK U21

"Ja, het was wel een achtbaan vandaag", aldus coach Jord van Weeren. Een begrijpelijke reactie nadat Mathijs Beverdam & Vincent Vluggen tijdens de WK U21 in Zweden de halve finales van de Doubles nèt misgelopen zijn en het team zich een paar uur later als tweede heeft geplaatst voor de volgende ronde! 

Inschrijving NK 2023 geopend!

Vanaf 21 mei t/m 9 juli organiseren we de Nederlandse kampioenschappen voor alle bowlers in Claus Bowling Hoofddorp. Alle informatie is inmiddels online te vinden en ook de inschrijving is geopend.