Europees Kampioenschap D Bowlen in Wemmel van start

vrijdag 9 augustus 2024

Het Europees Kampioenschap D bowlen is gisteren van start gegaan in Wemmel, België! Dit jaar worden de Nederlandse kleuren vertegenwoordigd door een sterk team van zowel dames als heren, die vol enthousiasme en inzet stijden op de hoogste eer. 

In het damesteam zien we Aila Alieva, Annemieke Bouwmeester, Johanna Kieboom, Liisa Moity, Denise Tol en Johanna Zoomer. Aan de kant van de heren treden Frank Braan, Jacobus Castelijns, Johannes de Boer, Justus Duivenvoorden, Pieter van den Eijkel en Andre van Nifterik aan. Alle spelers zijn vastberaden om te presteren op het hoogste niveau. Dit alles gebeurd onder het toeziend oog van coaches Andrea Homan en Farida Pascoal. 

Het kampioenschap duurt tot en met 18 augustus en bevat verschillende onderdelen. Gisteren zijn de dames begonnen aan het Singles Event en vandaag was het de heren hun beurt. Later volgen het Double-, Trio- en het Team Event. Laten we ons team heel veel succes wensen!

Wil je niets missen van de prestaties van ons Nederlandse team? Dat kan! Via onderstaande links kun je het speelschema raadplegen, de resultaten bekijken en de wedstrijden live volgen via livestream. 

Europees Kampioenschap D Bowlen in Wemmel van start

Misschien ook interessant...