ESBC kampioenschappen in Berlijn van start

maandag 27 juni 2022

Maandag 27 juni zijn de ESBC kampioenschappen van start gegaan in Berlijn. Na uitstel door corona hebben zich nu weer vele 50-plussers uit heel Europa verzameld om de strijd met elkaar aan te gaan. Namens Nederland komen 46 deelnemers in actie. De kampioenschappen duren nog tot en met zaterdag 2 juli.

Strijd om diverse Europese titels
Tijdens de ESBC kampioenschappen wordt er gestreden om diverse titels in verschillende leeftijdsklassen. De A-klasse is voor spelers van 50 t/m 57 jaar, de B-klasse voor spelers van 58 t/m 64 jaar en de C-klasse voor spelers van 65 jaar of ouder. Heren en dames spelen apart van elkaar en daarbij staan de volgende events op het programma: Singles, Doubles, Trios, Masters & All Events.

Van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli spelen alle deelnemers voorrondes. Alle events en leeftijdsklassen worden door elkaar gespeeld, waarna we vrijdagavond weten wie zich hebben geplaatst voor de finales. Er wordt daarbij in de Duitse hoofdstad gebowld in drie centra: Bowlplay, Hassenheide & Bowling World. In Bowlplay komen de heren B- en C-klassen in actie. In Hassenheide de heren A-klasse en het Trios Event voor heren en alle dames spelen in Bowling World.

Op de website esbc2022.eu is alle informatie te vinden, zoals alle namen van de 46 Nederlanders, het speelschema, de resultaten en handige links voor bijvoorbeeld live streaming.

Wij wensen al onze leden veel succes deze week, we gaan het zeker volgen en hopen op mooie resultaten! 


Misschien ook interessant...