ESBC Europese kampioenschappen 2021 geannuleerd

dinsdag 23 februari 2021

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021 bij onze Oosterburen in Berlijn, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

Ontzettend balen
We hebben al bijna een jaar te maken met het coronavirus, maar het blijft iedere keer weer ontzettend balen wanneer een dusdanig evenement wordt uitgesteld of geannuleerd. De ESBC EK kan ieder jaar op vele Nederlandse deelnemers rekenen, die daar een jaar lang naar uit kijken. Vanwege de sportieve uitdaging, maar ook om vrienden uit heel Europa weer te ontmoeten. Dat blijft zuur en we leven mee met alle leden die zich voor deze kampioenschappen hadden aangemeld.

Ondertussen kijkt de organisatie van de ESBC EK alweer vooruit naar de toekomst en is men druk doende om de kampioenschappen voor de komende jaren toe te kennen aan diverse gastlanden, waarvoor nu o.a. Duitsland, Israël en Frankrijk in aanmerking komen.

Misschien ook interessant...

Inschrijving NK 2023 geopend!

Vanaf 21 mei t/m 9 juli organiseren we de Nederlandse kampioenschappen voor alle bowlers in Claus Bowling Hoofddorp. Alle informatie is inmiddels online te vinden en ook de inschrijving is geopend. 

9 cursisten ronden trainersopleiding af

Zaterdag 19 februari is onze Level I opleiding afgerond. In Olround Bowling Veenendaal ontvingen alle 9 cursisten de opleiding succesvol afgerond en hun bewijs van deelname ontvangen. 

Terug van weggeweest: Dag der Kampioenen

Na twee jaar van afwezigheid, organiseren we van 20 augustus t/m 4 september weer de Dag der Kampioenen! Alle kampioenen van 2020, 2021 en 2022 kunnen zich aanmelden voor hét evenement om het huidige seizoen af te sluiten en het nieuwe seizoen te openen! 

Dit weekend NTL op banen met String Technology

Dit weekend staat een NTL-speelronde gepland in een bowlingcentrum waar gebruik wordt gemaakt van String Technology (ST). Daarnaast zijn dit seizoen meer verenigingen geconfronteerd met de wijziging in hun bowlingcentrum, waarbij de freefall machines zijn vervangen voor machines met ST. Dit vraagt om duidelijkheid m.b.t. de regels.