ESBC Europese kampioenschappen 2021 geannuleerd

dinsdag 23 februari 2021

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021 bij onze Oosterburen in Berlijn, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

Ontzettend balen
We hebben al bijna een jaar te maken met het coronavirus, maar het blijft iedere keer weer ontzettend balen wanneer een dusdanig evenement wordt uitgesteld of geannuleerd. De ESBC EK kan ieder jaar op vele Nederlandse deelnemers rekenen, die daar een jaar lang naar uit kijken. Vanwege de sportieve uitdaging, maar ook om vrienden uit heel Europa weer te ontmoeten. Dat blijft zuur en we leven mee met alle leden die zich voor deze kampioenschappen hadden aangemeld.

Ondertussen kijkt de organisatie van de ESBC EK alweer vooruit naar de toekomst en is men druk doende om de kampioenschappen voor de komende jaren toe te kennen aan diverse gastlanden, waarvoor nu o.a. Duitsland, Israël en Frankrijk in aanmerking komen.

Misschien ook interessant...