EK-deelnemers KNDSB bekend

vrijdag 19 april 2024

Na een zorgvuldige evaluatie van alle kandidaten is de selectie bekend van de bowlers die ons land gaan vertegenwoordigen op EK 2024 in Wemmel, Belgie van 5 tot en met 17 augustus 2024.

De selectei bestaat uit:

Heren: Joost Duivenvoorden, Andre van Nifterik, Frank Braan, Jack Castelijns, Jan de Boer en Pieter van den Eijkel

Dames: Aila Alieva, Anja Zoomer, Annemieke Bouwmeester, Annette Kieboom, Denise Tol en Liisa Moity

Wij willen alle bowlers die hebben deelgenomen aan de selectieprocedure bedanken voor hun inzet, toewijding en passie voor de sport. De concurrentie was sterk en het was een uitdaging om tot deze definitieve selectie te komen.

Voor de geselecteerde leden van het team: gefeliciteerd met deze prestatie! Jullie hebben bewezen dat jullie de vaardigheden, toewijding en mentaliteit hebben om ons land op het hoogste niveau te vertegenwoordigen. We kijken uit naar jullie bijdrage aan het succes van het KNDSB Nationale Bowlen Team en we zijn ervan overtuigd dat jullie ons trots zullen maken.

Voor degenen die niet zijn geselecteerd: we willen jullie bedanken voor jullie deelname en inzet. Jullie hebben laten zien dat jullie toegewijd zijn aan de sport en we moedigen jullie aan om door te blijven gaan met trainen en streven naar verbetering. Jullie hebben nog steeds een belangrijke rol te spelen in de bowlersgemeenschap en we kijken uit naar jullie deelname aan toekomstige evenementen.

We zullen binnenkort contact opnemen met de geselecteerde leden om verdere details te verstrekken over trainingen, wedstrijden en andere verplichtingen als lid van het Nationale Team.

Nogmaals, dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan het selectieproces. Laten we samenwerken om het bowlen naar nieuwe hoogten te brengen en ons land met trots te vertegenwoordigen.

Nu nog zoeken naar de nodige sponsoring. Help onze selectie naar het EK. Alvast bedankt voor sponsoring.
Steun ons om een bijdrage te leveren, hoe groot of klein het ook is, alles is welkom, hierbij een link voor donatie mogelijk: https://steunactie.nl/actie/een-toekomst-vol-strikes/-30901.
Het leuke is dat het niet ver is, het is in België. Ons en andere spelers aanmoedigen is ook geweldig!

 

Misschien ook interessant...