Een strike gooien... Kun jij het nog?!

woensdag 24 maart 2021

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Op dat moment moeten we helaas nog even wachten. Toch zijn we eigenlijk best benieuwd of jij het nog steeds in je vingers hebt om na deze noodgedwongen bowlingpauze een strike te gooien. Daarom trekken we binnenkort door het land met tien pins en een bal, om tien bowlers te bezoeken. Natuurlijk met in achtname van de geldende maatregelen van dat moment. Tijdens het bezoek horen we graag over jouw beleving van de bowlingsport en krijgen we antwoord op die ene vraag: Kan jij het nog?

Van het bezoek wordt een korte video gemaakt die op een later moment wordt gedeeld met de bowlingwereld. Wil jij dat we binnenkort bij jou langskomen? Klik dan op onderstaande link, lees de voorwaarden en geef je op.

Geef je op via deze link

Bij grote animo wordt er geloot bij welke bowlers we langsgaan. We starten medio april met onze bezoeken.

Misschien ook interessant...

Bondscoaches Marieke de Jong en Peter van Zijp stoppen na EKJ in september

De Europese jeugdkampioenschappen 2022, komende september in Frankrijk, zijn voorlopig de laatste bij waarbij Marieke de Jong en Peter van Zijp onderdeel uitmaken van de begeleidingsstaf van Team NL Bowling U18.

Team NL Bowling U18 klaar voor EK Jeugd

Op donderdag 1 september reist de U18-selectie van Team NL Bowling af naar Wittelsheim in Frankrijk, voor deelname aan de EK Jeugd 2022. Zaterdag 20 augustus vond de laatste groepstraining in Nederland plaats, nu maakt het team zich klaar voor vertrek.

Nederlandse kampioenen D-bowlen bekend

Zaterdag 4 juni werden de Nederlandse kampioenschappen D-bowlen 2022 gespeeld in Eindhoven. Het was voor het eerst dat deze kampioenschappen onder de vlag van de NBF werden georganiseerd.

Eindelijk weer een vol weekend voor Team NL Bowling

Dit weekend komen zowel de selecties van Team NL Bowling U18, dames én heren bij elkaar. En dat is lang geleden. Alle drie de selecties zijn in voorbereiding op de Europese kampioenschappen.